PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327677
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

kto miał większe otwarcie i frekwencje z tych dwóch bo nie wiem?

podejrzewam TYLKO że to będzie GODZILLA.......

Baronek7

zaraz tu przyjdzie wiadomo jaki użytkownik i powie, że Godzilla to tylko efekty i nie umywa się do Hobbita

ocenił(a) film na 10
Hrotghar

Godzilla to tylko efekty i nie umywa się do hobbita :)
A tak na serio to nawet jeszcze nie widziałem Godzilli. Podejrzewam, że lepszą frekwencję miał hobbit, ale jak chcecie to se zerknijcie na boxofficemojo, tam jest ile kto zarobił w opening weekend.

SmaugTheGolden

Tyle że Hobbit w tej kwestii wygrywa, bo miał premięrę zimą - w grudniu przed świętami. A Godzilla w okresie letnim.

kamilxxx09

Założymy się że nowi Avengers będą mieli lepsze otwarcie niż Hobbit 3?

sentia

Nie muszę się zakładac. Avengersi są latem, a Hobbit zima.

kamilxxx09

Hahahahaha.... a co to ma wspólnego. Minęły już czasy kiedy latem nic się nie działo w kinach. Blockbustery zawsze przyciągaja ludzi do kina a sądząc po pierwszej części AVENGERS szykują się REKORDY...

sentia

Latem są zawsze lepsze otwarcia. Taka z ciebie znawczyni, a nie wiesz tego?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sentia

Tak tak pogadaj sobie.

ocenił(a) film na 7
sentia

Nigdy mnie nie interesowały otwarcia, jakieś premiery czy to ile film zarobi a nawet jego nagrody. Po prostu jak mi się film podoba to nie ze względu na to jakie ma "osiągnięcia" więc nie przypuszczałam, że takie zwykle otwarcie uzależnione jest od aż tylu czynników i pewnie masz rację! Tylko wytłumacz jak rozumiesz zimę i lato? Bo ja myślałam, że chodzi właśnie o warunki pogodowe czyli zimą jest zimno, śnieżnie, brzydko, ludzie muszą chodzić w ciężkich ubraniach więc się nic nie chce. A lato to oczywiście słońce, ciepło i leciutkie ubranka itd. A Ty warunki pogodowe stawiasz na pierwszym miejscu, ale odrzucasz zimę i lato więc o co tu chodzi? Bo widzę, że Kamila obarczyłaś takim "pięknym" przezwiskiem a ja też nie rozumiem. Proszę zatem wytłumacz mi.

A z tymi fazami księżyca to nie głosiłabym takich teorii. Jak już mówiłam na otwarciach to ja się nie znam, ale wiem, że naukowcy twierdzą, iż fazy księżyca mają na nas większy wpływ niż się pozornie wydaje, nie tylko na przypływy i odpływy. Wiem dziwacy, ale może coś w tym jest...

Baronek7

Słyszałam że nowa Godzilla wymiata ale nie oglądałam.

sentia

Słyszałem ze jest go 7 minut.

kamilxxx09

Ja mówię ogólnie o Filmie a nie o tytułowym monstrum.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Bez przesady, że 7 minut, ale rzeczywiście tytułowego bohatera jest bardzo mało :\

ocenił(a) film na 8
sentia

Według mnie nic specjalnego :)

Lonelier

Ja nie oglądałam jeszcze. Ale tak tylko słyszałam.

ocenił(a) film na 8
sentia

:)

ocenił(a) film na 8
Lonelier

oglądałam - polecam - gad jakich mało - Melkor byłby w zachwycie ale GODZILLA jest dobry i poprawny - :)

mnie się wydaje,że GODZILLA miał lepsze otwarcie - :)

ocenił(a) film na 9
Lonelier

Tak też tak myślę. Poszłam do kina z nadzieją na fajny film ale nic specjalnego szczerze mówiąc.

ocenił(a) film na 8
Kiliel

:)

użytkownik usunięty
Baronek7

Widziałem to i to, i jeśli chodzi o filmy to Godzilla mi się bardziej podobała. Zaś jeśli chodzi o Godzille a Smauga - obie bardzo dobre, no może Smaug wygrywa bo miał niesamowity głos