PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328304
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

nie bojcie sie to musi byc dobry film. Wladca byl genialny od pierwszej minuty druzyna pierscienia po ostatnia powrotu krola. Mozna bylo by sie bac o film gdyby byl inny rezyser i calkiem nowa obsada. Jak byscie zareagowali widzac Gandalfa a nie poznajac go zupelnie? Gdyby w te role wcielil by sie inny aktor? To by dopiero bylo :D

UnknownUnknowski

to musi być dobry film! ;) a innych aktorów nie wyobrażam sobie w tej roli....

ocenił(a) film na 7
UnknownUnknowski

Ja również się z Wami zgodzę. Nie miałabym przyjemności z oglądania "Hobbita", gdyby obsada różniła się od "Władcy...". Już zmiana aktora grającego Bilba mi nie pasuje, ale nie można nic na to poradzić. Zestarzał nam się drogi Ian. :(

ocenił(a) film na 10
Cleaa

A mi jak najbardziej pasuje: Martin jest dobrym aktorem i nawet sam Jackson powiedział w jakimś wywiadzie, że nie wyobrażał sobie kogokolwiek innego w tej roli. ^^

ocenił(a) film na 7
neo_nka

Jeśli chodzi o mnie, to przekonam się dopiero na filmie, bo z tym aktorem jeszcze się nie zetknęłam. :-) Dlatego wiążę z jego grą duże nadzieje.

Cleaa

ja musze zobaczyc krasnoludow w akcji xD

ocenił(a) film na 8
neo_nka

Widziałam tego aktora w "Sherlocku", gdy tylko usłyszałam, że to on zagra Bilba ucieszyłam sie, bo IMO to strzał w dziesiątkę :)

UnknownUnknowski

czuje przez skore bedzie super, juz nie moge sie doczekac
wlasnie, po raz n-ty, obejrzalam powrot krola... ach czemu nie jestem alegem, albo chociaz hobbitem....

ocenił(a) film na 8
UnknownUnknowski

Przecież to się chyba powtórzy tylko Elrond,Gandalf, Galadriela i wiadomo Golum :P. Nie wiem jak tam się pojawi Legolas i Saruman(może na momencik) i Frodo to narrator.