Posiadam oba soundtracki (z 1 i 2 części filmu) zapakowane, nieużywane. Jeśli ktoś jest chętny,
piszcie.
jak by ktoś inny to tak raczej myślę że nikt tobie nie będzie chciał dać kasy po co wspomagać trolla ??? to byłaby głupota pamiętajcie kasa w ręku trolla zostanie zle wydana :)
Nie chce sie czepiac dupereli, ale... serio to Twoja sprawa, na co ta kasa zostanie wydana? Ja bym sie bardziej cieszyla z muzyki niz zastanawiania sie, co z pieniedzmi za nia.
czytałaś jego wpisy na forum ??? jak tak to powinęłaś zrozumieć czemu tak mu piszę . a tak na serio niech z kasą robi co chce
sam sobie jest winień obraża innych od różnych nazywa kłamcami,idiotami ma gdzieś innych gusta czy opinie atakuje innych jak tylko inaczej oceni film niż on a jak mu się argumenty podaje to piszę że 95 % osób na forum nie umie podawać argumentów nie ma możliwości normalnie rozmowy z nim
Taak, wiem, widzialam te gwiezdne wojny. Ale ja tylko nawiazuje do watku samej kasy ;) Nie ma sensu co temat klocic sie z nim.
Mnie z kolei irytuje, gdy gdziekolwiek nie wejde na forum Pustkowia Smauga, wszedzie jest cos o kamilku. To juz nawet nie tyle nudne, co wkurzajace, bo predzej czy pozniej kazda dyskusja zejdzie do klotni, bo zadna ze stron nie umie utrzymac jezyka za zebami.
w sumie racja ale powiedz szczerze jak byś pisała albo czytała i kamil ciebie lub kogoś innego atakował w każdym temacie tylko dlatego że masz inne zdanie to byś się nie zdenerwowała
Czy bym sie zdenerwowala? No pewnie! I to jak! Ale... serio pod kazdym jego watkiem czy komentarzem musicie najezdzac na niego? Nawet jesli to nie dotyczy Was? A potem zaczyna sie dyskusja, ktora predzej czy pozniej konczy sie klotnia. ZAWSZE. W sumie jak to czytam od dwoch tygodni, to jakos mi mija ochota na odzywanie sie w ogole, bo boje sie zaraz sie w to wszystko wplatam. Spojrz na to z punktu widzenia osob niezamieszanych w ten konflikt - to jest dopiero wkurzajace.
też z początku byłem poza tym tylko oceniłem film i powiedziałem jakie są blendy w tym filmie no i jaśnie pan mnie już ocenił no sorry tego nie da się czytać też go prosiłem na początku żeby się zmienił a on swoje nadal
Ale on powyzej pyta tylko czy ktos chce kupic muzyke z filmu a nie krytykuje film. Myslalam, ze chociaz tu mu darujecie.
a tobie się nudzi ??? naucz się w końcu że inni mają inne gusta niż ty i zdanie a ty od trolli ich obrażasz
Ja ci dałem spokój a ty pajacu codziennie robisz tu burdel. Kto Cię nauczył być takim śmieciem? Rodzice?? Kto??
To nie on zrobił tzw. ,,burdel", tylko użytkownik wort801. Radzę zauważyć, że kamilxxx09 dał tylko normalny temat, jak najbardziej związany z filmem i to użytkownik wort801 bez sensu zaatakował go słownie i wszczął kolejną kłótnię.
Miejmy nadzieję. Niech nie dolewa oliwy do ognia i będzie ok. Kamil ma rację. Ostatnio zrobiło się na forum trochę spokojniej.
Gdyby nie tacy użytkownicy jak wort czy straightlines byłoby jeszcze spokojniej. Po co oni ciągle prowokują i bezczelnie obrażaja? Normalny temat ale nie - musieli zrobic swoje.
Spokojniej? Co tu wchodzę to się non stop z kimś kłóci albo kogoś obraża a obiecał przestać. Głónym problemem jest tutaj tylko i wyłącznie Kamilek.
Tylko tobie i panu wor to przeszkadza. Najlepiej się wyprowadźcie stąd. Nikt was na siłe tu trzymac nie będzie.
Więc oficjalnie trollu przyznałeś sie do tego, że będziesz chamem cały czas. To juz oficjalne trollu.