PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328324
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Na TORN wyczytałem, że ma się pojawić jutro o 2 czasu londyńskiego, czyli koło 15 00.

ocenił(a) film na 9
obleh

Bajeczka! Możesz dać link ?

zioleklukas

http://newboards.theonering.net/forum/gforum/perl/gforum.cgi?post=646974;sb=post _time;so=DESC;forum_view=forum_view_collapsed;guest=94711730

ocenił(a) film na 9
obleh

No to będzie znowu o czym gadać do grudnia :D

ocenił(a) film na 10
obleh

Supeeeer!!!!! :D

ocenił(a) film na 9
obleh

To zajebiście tylko czekać :)

ocenił(a) film na 9
obleh

Też mi przed chwilą kolega o tym zakomunikował :-) Zatem trzeba czekać do jutra....przekonamy się po południu czy faktycznie będzie :-) Oby na YT pojawił się równie szybko! :-)

ocenił(a) film na 10
obleh

No dziękuję Wam bardzo! Dzięki tej informacji do jutra zdążę zamęczyć moją rodzinę swą radością! xD
A tak na poważnie: zarąbiście! W sumie rzadko używam tego słowa, ale teraz muszę. Jeśli po raz drugi pokaże się Smaug, to chyba tego nie przeżyję..

ocenił(a) film na 7
RaptorRed

Spokojnie przeżyjesz:)

ocenił(a) film na 10
straightlines

No mam nadzieję! Zaraz, przecież muszę przeżyć, żeby zobaczyć efekt ostateczny!

ocenił(a) film na 7
RaptorRed

No raczej :D

ocenił(a) film na 9
RaptorRed

Ja wcale nie chcę widzieć Smauga. Chce go dopiero zobaczyć na filmie. Nie podobało mi się, ze już go pokazali w pierwszym zwiastunie.

Aredhel125

Mi też, do tego jeszcze go nie dopracowali. Nekromanty lepiej niech też nie pokazują, no może tylko nogę lub rękę.

hr_dooku

Tak, od razu może w ogóle żadnego trailera. Weźcie przestańcie. Nie chcecie widzieć, to nie oglądajcie xd.

kamilxxx09

Chyba nie po to jest trailer, żeby pokazać co najlepsze, a w kinie się nudzić.

hr_dooku

2 minuty to nie 155

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

No i co z tego? Według Ciebie jeśli to trailer to znowu może być niedopracowany. Brawo jak zwykle bijmey Ci geniuszu.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Dokładnie, 2 i pół minuty z 155. Peter nigdy nie pokazuje tego co najlepsze - o to nie musicie się martwić.
Lubi zaskakiwać w kinie. Dla przykładu z pierwszej części - w żadnym zwiastunie nie widać Azoga. Był chwilkę w tv spocie ale pomyślałem wtedy - wow, wielkie Gobliny z Bitwy Pięciu Armii - już mają ten materiał? Azog był miłą niespodzianką.
Sceny z bitwy pod Morią przebijają klimatem nawet te z Władcy Pierścieni. Czekamy na zwiastun!

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Chcę zobaczyć trailer, ale co najlepsze chcę widzieć na filmie. Moim zdaniem to był zły ruch, że pokazali Smauga tak szybko. To miał być wielki punkt kulminacyjny. To było jak spalony kawał.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Wszyscy chcą trailera, ale może niech smakowite kąski zostaną na grudzień.

ocenił(a) film na 7
hr_dooku

Albo najlepiej sam głos niech będzie:)

ocenił(a) film na 10
straightlines

Jeszcze lepiej! Plus głos Smauga, i wszyscy będą zadowoleni.

ocenił(a) film na 7
RaptorRed

Nie!! Smaug to gwiazda drugiego filmu niech mnie zaskoczą na samym końcu :) A zresztą jutro się już dowiemy:)

ocenił(a) film na 10
straightlines

Chociaż sam głos niech będzie, i będę usatysfakcjonowana :D I oby jutro był!

ocenił(a) film na 7
obleh

Piękna wiadomość. Thanks a lto:)

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
straightlines

Oby tylko Kamilek się nie dowiedział, ale pewnie jeszcze z podstawówki nie wrócił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kofwit

Słaba prowokacja, trollku.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

A gdzie niby widzisz tę prowokację? Każdy wie jaki masz zepsuty charakter. To nic nowego, że ludzie Cię tu nie trawią. I nic dziwnego również.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Każdy kto zwróci ci uwagę jest trollem, nauczycieli też tak nazywasz?
Troll nie ocenia filmu na 9, tak dla twej informacji.

ocenił(a) film na 7
Kofwit

Słuchaj jak ktoś oceni na 1 to też nie jest od razu trollem. A z jakiej to przyczyny? Tak trudno sobie wyobrazić, że po prostu uważa film za tragiczny. Ludzie dlatego mamy wolną wolę, żeby ją manisfestować. Nawet jedynkami :)

ocenił(a) film na 9
straightlines

Oby tylko była potwierdzona... jeśli tak, jutro od 14-tej możemy wyczekiwać zwiastuna w sieci ;)

khazad7_2

W Polsce chyba o 15 co nie?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Nie wiadomo czy się od razu ukaże jakiś link do źródła, czy jednak będzie trzeba czekać na wersję na Youtube.
Jeśli to drugie....to tak naprawdę trudno przewidzieć o której godzinie będzie trailer w sieci.

khazad7_2

Tez fakt. Ale powinni dzisiaj dac jakies info oficjalne.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Tak naprawdę to nic nie muszą :-)
Zobaczy się jutro po 14-tej co z tego wszystkiego będzie. Lepiej się nastawić, że nic.

khazad7_2

O 15 naszego czasu:)

obleh

Nie moge się doczekać:)

obleh

Dziękóweczka.

obleh

Kurczę, akurat jutro do wieczora nie ma mnie w domu :( No cóż, jakoś przeżyję!

ocenił(a) film na 9
Puchy11

Pozostaje Ci YT w Smartfonie ;)

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

Na Smartfonie to beznadzieja. ja specjalnie nie zabiorę, żeby mnie nie kusiło. Lepiej obejrzeć na dużym ekranie w HD.

khazad7_2

Eee, to nie to samo, takie coś trzeba obejrzeć na większym ekranie :P

ocenił(a) film na 9
obleh

Super wiadomość!

ocenił(a) film na 10
obleh

Fantastyczny początek nowego roku akademickiego :D

obleh

Wielkie dzięki za info ;) Coś czuję że jutro pobiję nowy rekord prędkości na odcinku przystanek autobusowy-dom :-D

ocenił(a) film na 7
Nessa_3

Spokojnie:) Co nagle to po diable. Lepiej spokojnie wróć do domku, bez pośpiechu. Bo może się okazać, że upload na youtube będzie z parogodzinnym opóźnieniem:)

straightlines

Może być i tak, albo okaże się, że jutro zwiastun nie ukaże się wcale, no ale nie będę już tak złorzeczyć ;)

ocenił(a) film na 7
Nessa_3

Spokojnie to już pewne info :)

ocenił(a) film na 8
obleh

Ale fajnie! Jednak stwierdziłam , że obejrzę, bo i tak pewnie jak pójdę do kina np. na Thora lub Igrzyska, to przed filmem ten zwiastun puszczą :) Mam nadzieję, że jak jutro wrócę ze szkoły o 17, to już będzie! Najbardziej liczę na jakieś sceny z Dol Guldur i na głos Smauga :)