Na TORN wyczytałem, że ma się pojawić jutro o 2 czasu londyńskiego, czyli koło 15 00.
A czy Thor jest wydawane przez Warner Bothers? Z tego co wiem to jedynie przed Grawitacją będzie trailer bo to ostatni przed Hobbitem film WB. Ale mogę się mylić....
ale to ma jakieś znaczenie? Przed filmem zawsze są reklamy, w tym reklamy przyszłych premier filmowych.
Właśnie gdzieś przeczytałem, że obydwa filmy są wytwórni Warner Brothers. I prawdopodobnie z tego powodu trailer do Dwójki Hobbita będzie grany tylko przed Grawitacją.
Ale jutro będę do domu z pracy leciała z wywalonym jęzorem haha;D Oby się sprawdziło bo już się nie mogę doczekać!
Na amerykańskim fejsie Hobbita jest oficjalne potwierdzenie że jutro o 9 rano ich czasu, czyli o 15 u nas :D
To cudownie! Al to będzie wyglądało tak jak ostatnio, ze na stronie głównej filmwebu się pojawi, czy trzeba będzie jakiegoś linka uruchamiać bądź na YT, jak to ma wyglądać? Bo ja punkt 15 chcę już oglądać ;)
Pewnie na fejsie wrzuca linka do strony gdzie ten zwiastun jest umieszczony. Na tym forum tez pewnie od razu ktoś go zamieści.
Kurde, nie mam fejsa... Oby było tak jak ostatnio, że na filmwebie na stronie głównej było. Może jak wrócę do domu gdzieś o 17 to już będzie?
Będę musiała przysłaniać komentarze, żeby nie widzieć żadnych wpisów. Mam nadzieję, ze zobaczę bezpośrednio z yt lub ze strony głównej filmwebu jednak.
Dlaczego miałoby nie byc? W Dwóch Wieżach była bitwa, a Jackson idzie schematem Lotra. Można się jej spodziewać. A miedzy bitwą ataku Smauga na Laketown.
Bitwa była kluczowa w książce, Dol Guldur nie jest wspomniane w Hobbicie, a resztę materiałów czyli resztę książek Tolkiena, PJ wykorzystuje jedynie do poszczególnych pojedynczych scen i wplatania postaci np. Radagasta.
No nie powiedziałbym. Jackson korzysta też z własnych pomysłów, a skoro już wziął się za wątek Dol Guldur... wypedzenie Saurona będzie na pewno. Zobaczymy czy będzie bitwa. Wątpię, ale zobaczymy:D
Będą jakieś zestawy lego jeden zatytułowany
Dol Guldur Ambush a drugi Dol Guldur Battle, więc raczej coś tam będzie.
Kiedyś tak myślano o IM3 kiedy w LEGO pojawił się zestaw z pojazdem Mandaryna i nim samym, co okazało się ściemą
W pierwszym chodzi pewnie o te pułapki, o których pisano na oneringu albo o uwięzienie Gandalfa. A drugie to już wiadomo. Bitwa:)
Co powiesz na to:
http://thelordoftherings.us.lego.com/EN-US/Gallery/Details/Default.aspx?projecti d=184b1252-02cf-4eb2-acb0-19e0bc902d3a
Gandalf, Elrond, Saruman, jakiś dziadek, czarne coś ( Nazgul, Nekromanta?). Fanowskie wymysły. Myślę że zestaw Dol Guldur będzie większy niż to:
http://www.1000steine.com/brickset/images/30213-1.jpg (Po prostu Dol Guldur w pełnej krasie!, skala 1:1)
hhhahahaha fest duże te zamki lego... : P a pewnie koszą kasę za to jak za zboże / biedne dzieci : P
Ale na obecność Sarumana w Dol Guldur nawet nie liczę.... póki co nic nie jest jasne czy Christopher Lee jeszcze odgrywał swoją rolę w dalszej części filmu.
Obawiam się, że jeśli nawet go zobaczymy, to co najwyżej na ostatnim posiedzeniu Białej Rady, które też nie wiadomo czy się odbędzie.
Oj niech grudzień przyjdzie jak najszybciej, bo jest tak wiele pytań bez odpowiedzi...
Na byłem dziś w IMAX'ie na Metallice i przed filmem dali mi utwór z soundtracku z WP a później pierwszy zwiastun Hobbita - wiedziałem ze to dobrze wróży:) I proszę, jutro mamy drugi trailer :DDD