PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327669
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Jest w ogóle napisana następna część, czy talkien bedzie to robił na bierząco, zeby trzepać kase?

ocenił(a) film na 8
liver128

Wiesz....jak to mówią "niezbadane są wyroki boskie" a po śmierci to już w szczególności ;)

calays

Dobry komentarz :)

ocenił(a) film na 8
wort801

;D zastanawiałam się przez chwilę jak to zgrabnie ująć ;) hehe

calays

:D a tak na marginesie- Calays jeszcze 2 dni :D ;)

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

OMG ;D ;D :D nic mi nie mów! Masakra nie mogę się doczekać! Bill <3 czy znów trafi Cię "kołek miłości" ;p hahaha

calays

:D:D jakoś nie pzrepadam za Billem:P Wolę Erica :D chociaż nie lubię blondynów :P

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

Kurczę, on był genialny ale na tym etapie jak trzymał z Pam, ich teksty mnie rozbrajały ich cała relacja. Po sezonie (4) ? to był czwarty? Jak przez tą czarownicę i zanik pamięci związał się z Sookie, to myślałam, że mnie szlag trafi i nie wytrzymam do końca sezonu bo wiking mi się "popsuł" - nie wiem czemu do mnie ten motyw nie trafił .

calays

mnie sie wlasnie podobało jak stracil pamieć :D nie pamiętam w którym to bylo sezonie niestety. Chociaz kiedy byl "sobą" podobał mi sie jeszcze bardziej :D te jego podchody do Sookie i przekomarzanie z Pam były super:D

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

No właśnie brakuje mi tego przekomarzania się z Pam ;) to było tak świetnie pokazane! Ale i tak najlepsze teksty ma Jason;)

calays

tak :D on jest obłędny :D

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

Zawsze gdy jest z nim scena można liczyć na "złotą myśl" ;)

calays

już jego wyraz twarzy mówi wszystko :D

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

yhmyhm :D

http://www.fanpop.com/clubs/true-blood/images/2752398/title/jason-stackhouse-pho to

calays

:D

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

teraz mi się przypomniało ;D pamiętasz franklina?

calays

daj pomyślec :D

calays

zobaczyłam sobie na necie który to był. kurcze pamiętam twarz ale nie mogę sobie przypomniec watku z nim

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

tadam! ;D on jest znany chyba tylko z tego jak dla mnie ;p

http://www.youtube.com/watch?v=fSwq1Z8JmW4

calays

ahhh racja motyw z Tarą:D

ocenił(a) film na 7
majeranek2013

Dziewczyny, ale mam nadzieję, że nie będziecie tu się rozpisywać o nowych odcinkach i zdradzać co się dzieje, ale jeśli już to proszę piszcie SPOJLER bo ja z True Blood jak z Grą o Tron. Oglądam dopiero jak już wszystkie odcinki są :)

ocenił(a) film na 8
Belief

Chcesz wiedzieć z kim koniec końców jest Sookie wg. książki? ;p Błagam ...w serialu nie mogą tego zrobić, zresztą by nie pasowało bo ta postać, jest już "zajęta" ;p chyba, że partner życiowy kopnie w kalendarz ;p

Nie mam zamiaru ogólnie pisać o nowych odc. po prostu wspominamy stare ;) Jak już przeniosę się po 1 odc. nowego sezonu na forum TB ;)

ocenił(a) film na 7
calays

Możesz napisać podobno serial ma niewiele wspólnego z książką. :)

Prawdę mówiąc to jedyna informacja z którą chyba nie wytrzymam do końca sierpnia to to czy Eric przeżył. Mam nadzieję że tak bo nie wyobrażam sobie serialu bez niego. I tak ostatnio zaniżył mocno loty.

ocenił(a) film na 8
Belief

UWAGA UWAGA ..... Sookie & Sam Merlotte ;D

Jak ja się dowiedziałam, to nie wiedziałam co ze sobą zrobić ;p pff co też ta baba (autorka książek) wymyśliła ;p

ocenił(a) film na 7
calays

Sam??!! E nie byłoby tak źle tylko niezręcznie :D A z kim jest teraz Sam?

ocenił(a) film na 8
Belief

niezręcznie ;p dobrze powiedziane ;) emm Sam jest teraz z taka laską (murzynką) bardzo sympatyczną choć z początku irytującą laską (człowiek) która ze swoją grupą "znajomych" próbowała ujawnić światu, że istnieją takie osoby jak Sam i inni (inne rasy) i wszyscy możemy "żyć w zgodzie". Spodziewają się potomka ;p ..... ot taka sobie historia ;)

Belief

obiecuję że nie :))

ocenił(a) film na 7
majeranek2013

Wiem na Was zawsze można liczyć :)

Belief

pamiętam co było z Grą o tron. :p nie bede psuć Ci zabawy :)

ocenił(a) film na 7
majeranek2013

Nie przypominaj mi ;/ ile ja tu spojlerów zaliczyłam przez złośliwość jednego człowieka ;/

majeranek2013

W 4 sezonie stracił pamięć.

sentia

dzięki

calays

Calayse!!! No nie mów mi że lubisz BILLA? On się zrobił taki okropny od 5 sezonu taki wkurzający..

ocenił(a) film na 8
sentia

Lubiłam ... kiedy stał się "bogiem" aktualnie przestałam w tamtym momencie lubić każdego z męskiej części ... każdy mnie mocno wkurzał .... teraz zapowiada się prawdopodobnie powrót Billa jak z 1 i 2 sezonu! Jestem na tak! zauważyłaś, że w ostatnim odcinku miał ciuchy stylizowane na podobieństwo do tych z 1 odcinaka 1 sezonu;) z właśnie z tego motywu i jego słów wnioskuję, że wróci "stary" Bill ;) a nie jakaś "krwista papka" .

calays

Z ostatniego zezonu to go własnie pamiętam całego we krwi po wypiciu krwi lilith...Już mi się te sezony mieszają. Moja wielka żałoba i niedowierzanie po końcowej scenie z Erikiem... przebiło wszystko. Mam nadzieje że jednak jakimś cudem ocalał.

ocenił(a) film na 8
sentia

To było by czyste chamstwo gdyby go teraz nie było...ale były przesłuchania do rzekomej "dziewczyny Erica" kierując się tą inf. myślę, że go zobaczymy oby nie gdzieś pod koniec !

calays

Nie ze sie czepiam... ale watek jest o Hobbicie, a wy drogie panny nawijacie o Czystej krwi i przystojnych wampirach... ale spoko. Uznajmy ze to nie jest spam... :D

ocenił(a) film na 8
MrBaggins

A idź ;p ten temat ogólnie jest do niczego to chociaż można go do czegoś wykorzystać !

calays

Widzie że szybko zmieniłaś avatar :) nadal widzie go jak wchodze na inne osoby :)

ocenił(a) film na 8
wort801

haha ;D tematycznie do sytuacji z lekką szczyptą humoru - trzeba mieć dystans do pewnych spraw ; a ten wczorajszy to był "jednodniowy" z okazji "święta" ;)

calays

ok Spoko :)

ocenił(a) film na 6
liver128

To trochę dziwne gdy forum zamienia się w komunikator gg.

Anthrax91

Równie dziwne jest to, że na forum o Hobbicie są rozmowy na temat jakiegoś serialu. Współczuję osobom, które go oglądają i nie są na bieżąco - wchodzi taka nieświadoma zagrożenia osoba i w najmniej spodziewanym miejscu znajduje spoilery.