Jest w ogóle napisana następna część, czy talkien bedzie to robił na bierząco, zeby trzepać kase?
Wiesz....jak to mówią "niezbadane są wyroki boskie" a po śmierci to już w szczególności ;)
OMG ;D ;D :D nic mi nie mów! Masakra nie mogę się doczekać! Bill <3 czy znów trafi Cię "kołek miłości" ;p hahaha
Kurczę, on był genialny ale na tym etapie jak trzymał z Pam, ich teksty mnie rozbrajały ich cała relacja. Po sezonie (4) ? to był czwarty? Jak przez tą czarownicę i zanik pamięci związał się z Sookie, to myślałam, że mnie szlag trafi i nie wytrzymam do końca sezonu bo wiking mi się "popsuł" - nie wiem czemu do mnie ten motyw nie trafił .
mnie sie wlasnie podobało jak stracil pamieć :D nie pamiętam w którym to bylo sezonie niestety. Chociaz kiedy byl "sobą" podobał mi sie jeszcze bardziej :D te jego podchody do Sookie i przekomarzanie z Pam były super:D
No właśnie brakuje mi tego przekomarzania się z Pam ;) to było tak świetnie pokazane! Ale i tak najlepsze teksty ma Jason;)
yhmyhm :D
http://www.fanpop.com/clubs/true-blood/images/2752398/title/jason-stackhouse-pho to
zobaczyłam sobie na necie który to był. kurcze pamiętam twarz ale nie mogę sobie przypomniec watku z nim
tadam! ;D on jest znany chyba tylko z tego jak dla mnie ;p
http://www.youtube.com/watch?v=fSwq1Z8JmW4
Dziewczyny, ale mam nadzieję, że nie będziecie tu się rozpisywać o nowych odcinkach i zdradzać co się dzieje, ale jeśli już to proszę piszcie SPOJLER bo ja z True Blood jak z Grą o Tron. Oglądam dopiero jak już wszystkie odcinki są :)
Chcesz wiedzieć z kim koniec końców jest Sookie wg. książki? ;p Błagam ...w serialu nie mogą tego zrobić, zresztą by nie pasowało bo ta postać, jest już "zajęta" ;p chyba, że partner życiowy kopnie w kalendarz ;p
Nie mam zamiaru ogólnie pisać o nowych odc. po prostu wspominamy stare ;) Jak już przeniosę się po 1 odc. nowego sezonu na forum TB ;)
Możesz napisać podobno serial ma niewiele wspólnego z książką. :)
Prawdę mówiąc to jedyna informacja z którą chyba nie wytrzymam do końca sierpnia to to czy Eric przeżył. Mam nadzieję że tak bo nie wyobrażam sobie serialu bez niego. I tak ostatnio zaniżył mocno loty.
UWAGA UWAGA ..... Sookie & Sam Merlotte ;D
Jak ja się dowiedziałam, to nie wiedziałam co ze sobą zrobić ;p pff co też ta baba (autorka książek) wymyśliła ;p
niezręcznie ;p dobrze powiedziane ;) emm Sam jest teraz z taka laską (murzynką) bardzo sympatyczną choć z początku irytującą laską (człowiek) która ze swoją grupą "znajomych" próbowała ujawnić światu, że istnieją takie osoby jak Sam i inni (inne rasy) i wszyscy możemy "żyć w zgodzie". Spodziewają się potomka ;p ..... ot taka sobie historia ;)
Nie przypominaj mi ;/ ile ja tu spojlerów zaliczyłam przez złośliwość jednego człowieka ;/
Lubiłam ... kiedy stał się "bogiem" aktualnie przestałam w tamtym momencie lubić każdego z męskiej części ... każdy mnie mocno wkurzał .... teraz zapowiada się prawdopodobnie powrót Billa jak z 1 i 2 sezonu! Jestem na tak! zauważyłaś, że w ostatnim odcinku miał ciuchy stylizowane na podobieństwo do tych z 1 odcinaka 1 sezonu;) z właśnie z tego motywu i jego słów wnioskuję, że wróci "stary" Bill ;) a nie jakaś "krwista papka" .
Z ostatniego zezonu to go własnie pamiętam całego we krwi po wypiciu krwi lilith...Już mi się te sezony mieszają. Moja wielka żałoba i niedowierzanie po końcowej scenie z Erikiem... przebiło wszystko. Mam nadzieje że jednak jakimś cudem ocalał.
To było by czyste chamstwo gdyby go teraz nie było...ale były przesłuchania do rzekomej "dziewczyny Erica" kierując się tą inf. myślę, że go zobaczymy oby nie gdzieś pod koniec !
Nie ze sie czepiam... ale watek jest o Hobbicie, a wy drogie panny nawijacie o Czystej krwi i przystojnych wampirach... ale spoko. Uznajmy ze to nie jest spam... :D
A idź ;p ten temat ogólnie jest do niczego to chociaż można go do czegoś wykorzystać !
haha ;D tematycznie do sytuacji z lekką szczyptą humoru - trzeba mieć dystans do pewnych spraw ; a ten wczorajszy to był "jednodniowy" z okazji "święta" ;)