Wypełnijcie test i przekonajcie się. Mi wyszło, że jestem Kili:P
http://lotrproject.com/quiz/
Troszkę tak . Jest dumny no i jest świetnym wojownikiem a: to sobie cenię :)
Pytanie zwrotne: A ty z Kilim?
Thranduil, jest kilka pytań, na które mogłabym odpowiedzieć różnie i odpowiedzi są dla mnie równoważne i mimo wypełnienia tego chyba 10 razy ze zmianą odpowiedzi na inne pasujące wciąż wychodzi Thranduil więc coś tu chyba jest nie tak :P
Fajna zabawa!
Starałem się odpowiadać serio i nie ściemniać sam przed sobą, że jestem lepszy niż jestem, lub że myślę nie tak jak naprawdę myślę, i wyszło mi, że jestem jednym w wielu tutejszych Thranduilów. :-)
Ogolnie test jest bezsensu - przykład jak chciałbyś mieszkać? Blisko natury i samotnie w moim mniemaniu oznacza to co chciałbym, ale nie tutaj to sa dwa przeciwstawne wybory - przez co na 10 strzalow przy 5 zostalem Dwalinem, a przy 5 Beornem. Podpowiem Beorn mieszka sam, Dwalin blisko natury - LIPA
Spodziewałem się jakiegoś Gandalfa albo Bilba, ale wyszedł Elrond... Ale.. Eej ja też siedzę na dupie i dużo myślę w wygodnej chałupie jak ten koleś.
Spodziewałem się jakiegoś Gandalfa albo Bilba, ale wyszedł Elrond... Ale.. Eej ja też siedzę na dupie i dużo myślę w wygodnej chałupie jak ten koleś.
W kilku momentach trochę ciężko się zdecydować, w każdym razie mi wyszło, że jestem Thranduilem xD
Ale osobiście najbardziej chciałbym być Beornem.