Pojawi się przed premierą Man of Steel. Wiadomość potwierdzona przez Weta Workshop :D
Od osoby, która ma wiadomości ze źródła, czyli z Weta Workshop :D Oficjalnego info jeszcze nie ma, więc nie mogę tego potwierdzić żadnym linkiem ;) Trailer ma się pojawić przed światową premierą Superman'a 12 albo 14 czerwca, kiedy będzie premiera w USA, a że źródło jest raczej wiarygodne, to nie mogę się już doczekać :D
Oby to jednak nie był przykry dowcip z tym trailerem ;)
A więc idealnie... 1 połowa Czerwca jak przypuszczałem. No i być może na dniach videoblog...? Byłoby super gdyby dali go 1 Czerwca ;) O taki drobny prezent na dzień dziecka ;)
Trailer prawdopodobnie pojawi się przed Man of steel, drugim terminem może być premiera przed Pacific Rim.
Oba filmy ze stajni WB.
No chyba, że pojawienie się trailera nie będzie powiązane z premierami WB.
Idz sie utop w koncu, najlepiej w mokrej wodzie. No wiesz slowem "mokra"chcialem to podkreslic!!!
Nie chodziło mi o bezpośrednie porównanie ze słowami "jak" "jak gdyby" czy " na kształt" baranie. Znalazł się polonista.
cytje kamilaxxa : prawdziwe fakty ( zeby podkreslic ), bezposrednie porownanie ... Wyglada na to ze ty jestes co najmniej profesorem polonistyki glabie
jaka ocene z jezyka polkiego dala ci nauczycielka na polrocze tej twojej 6 klasy podstawowki ? w prawie kazdym poscie razacy blad skladniowy, ortograficzny, leksykalny lub jeszcze inny ...
Kijem Wisły nie zawrócisz ;)
Czasem jest naprawdę lepiej coś/kogoś zignorować niż tracić zdrowie na tłumaczeniu :-)
Poświęć swoją energię na wyszukiwanie newsów o domniemanym trailerze czy też videoblogu.
Prawda jest taka że ktoś oczekuje ode mnie każdego przecinka na forum internetowym a sam nie potrafi zadbać o kulturalny język. Jesteście siebie warci.
Dobra, już koniec tego kwiczenia. Ja się doczekać videobloga nie mogę... już o samym trailerze nie wspominając.
Czerwiec się zaczął a treści video nadal brak :(