PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328284
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

...ELROND:)

zdecydowanie jest najlepiej ubranym elfem - może wyprzedza go jego ''sobowtór w kobiecej postaci'' jak rzecze książka czyli córka Arwena - sam aktor wypowiadał się jeszcze podczas kręcenia WŁADCY ,że jest najlepiej ubrany i ma naprawdę wspaniałe szaty - istotnie - kostiumolog w tym zakresie to prawdziwy znawca swojej sztuki - faktura materiału i fason odzieży jest na najwyższym poziomie - weźmy jeszcze ubrania Galadrieli - te suknie są jak poezja - to wszystko drogie niesamowicie a brzydkie jak nie wiem co bo słów mi brak w co czasem zaopatruję się w sieciówkach i ta moda która jest jak krowy na pastwisku - jedna zaryczy - ryczą wszystkie - lecz jak napisał pewien daleko wschodni mistrz - przejaw świadomości to nie jest a zew natury -
jej suknie - szczególnie w HOBBICIE są cudowne - po prostu cudowne - miło patrzeć - zapewne jeszcze milej dotknąć - Elrond zaś właściwie jakby sunął a nie szedł......

Baronek7

ty chyba w jakiś notatniku to miałaś już napiszę :) tylko teraz skopiowałaś :)

ocenił(a) film na 8
wort801

a wiesz,że nie?
czasem sobie piszę - nie powiem - ale szczerze to wiele mam w głowie - pisanie to jedynie udostępnianie innym:)

Baronek7

ale tak szybko :) ok wieże ci na słowo :)

ocenił(a) film na 7
Baronek7

Serio? Elrond. Wiem, że moje zdziwienie może być zaskakujące zwłaszcza dla tych co znają moje ciągoty w stronę tego elfa :D, (żeby nie było stroje ma piękne), ale powiem szczerze, że oni wszyscy w Hobbicie są świetnie ubrani. Spójrz na taką Galadrielę albo Thranduila. Ja wiem, że stroje krasnoludów i Bilba nie są tak piękne, ale również uważam, że są doskonale wymyślone. Tak prawdę mówiąc to nie wiem czy nie obstawiłabym właśnie Bilba jako najlepiej ubranego. :)

Trochę mi psuje obraz, dziwna szata Elronda w WP podczas narady, wyglądająca jak kiepski fioletowy szlafrok...

Baronek7

Galadriela i Thranduil mają jeszcze lepsze szaty:)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

masz wyczucie:)

Baronek7

:) I jeszcze stroje krasnoludów.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Thorin?:)

Baronek7

Balin i Dwalin też. W ogóle wszyscy.

kamilxxx09

wszystko co jest w hobbicie jest gorsze od tego z Lotr. Drużyna>Dwie Wieże>Powrót Króla >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Hobbit.

Baronek7

Stary Bilbo.

ocenił(a) film na 9
Baronek7

Gollum też nieźle ubrany. ;p

A na poważnie, to zgadzam się odnośnie Thranduila i Galadrieli. Stroje Arweny też były naprawdę ładne.

ocenił(a) film na 8
Julia_20

CORONATION DRESS Arweny - najlepsza:)

Baronek7

Według mnie najlepiej ubraną jest Arwena :)