http://www.theonering.net/torwp/2013/07/03/74918-49-hours-a-ball-point-pens-goll um/
Niezłe. Najbardziej mnie dziwi, że nie było wcześniej na tej kartce żadnego szkicu, a wszystko ma dobre proporcje.
Go;lum wygląda jak te dzieci cierpiące na przedwczesne starzenie. On zawsze będzie już takim rozkapryszonym dzieciaczkiem ;D Te oczy to ma hipnotajzing.
A ty to chyba większość czasu poświęcasz na przeszukiwanie neta i wyszukiwanie coraz to nowych informacji i ciekawostek o Hobbicie co?
Nie, po prostu zajrzałem na onering i tam było. Ale to że tobie nic się nie chce, nie oznacza że mi też. Chcę żeby to forum było forum, na którym każdy daje coś od siebie.
Widzę, że masz wysokie mniemanie o sobie, Kamilu. Aredhel jest bardzo wartościowym członkiem tego forum. Jego sensowne posty przyjemnie się czyta, w przeciwieństwie do Twoich. Musisz w co drugim poście kogoś obrażać? Nie każdy musi marnować życie na szukanie wiadomości o Hobbicie.
Przecież powiedziała prawdę - jesteś jednym z aktywniejszych na forum i wiele tematów jest Twoich.
Jestem aktywny na forum bo lubię oczekiwać nowych informacji i niespodzianek:) Trudno byłoby mi się z tym po dwu i pół roku rozstać.
Napisałeś jakby fakt, że nie dodaję co chwila jakiś ciekawostek o Hobbicie czynił mnie nierobem. Mam wiele ważniejszych zajęć niż siedzenie na necie w poszukiwaniu nowych wiadomości o tym filmie.
Ja to napisałam bo widzę, że tak często się udzielasz, więc musisz na pewno sporo czasu na to poświęcać i to było w kontekście właśnie żartobliwym i miłym, a nie ironia. Nie chciałam nikogo urażać, po prostu nie dodałam żadnego uśmiechu i w Twoim odczuciu tak to zabrzmiało. Ale i tak nie rozumiem, dlaczego zakładasz, że ktoś z góry chce cię atakować, przecież nie napisałam nic obraźliwego.
Rysunek bardzo fajny, ale tak szczerze to nie uważam, żeby ten temat wnosił jakąś szczególną wartość do informacji o filmie samym w sobie. Takie rzeczy to są dla zainteresowanych na forach dla miłośników całości związanej z WP i Hobbitem jak właśnie theonering. Ale nie bierz tego do siebie, nie mam zamiaru Cię urażać.