Czy są już może jakieś informacje, "przecieki" na temat pokazów "Pustkowia Smauga" w polskich kinach?
Niestety nie mogę sobie przypomnieć dokładnego terminu, jak wyglądało to rok temu ale z tego co kojarzę pierwszym kinem umożliwiającym rezerwację był "Helios"
Film obejrzałem w "Krewetce" w Gdańsku w technologii 48HFR - natomiast w tym roku napaliłem się na technologię Dolby Atmos! ;) Jednak z tego co zdążyłem zauważyć możliwość obejrzenia filmu w tej technologii będzie tylko w Katowicach (?), a może doczekamy się do końca grudnia rozpowszechnienia tej techniki na inne zakątki naszego kraju? Liczę na Trójmiasto. ;)
Chciałbym, żeby w tym temacie pojawiły się ewentualne 1 info na temat rezerwacji - "gdzie i kiedy?" ;)
Premiera co raz bliżej!
IMAX-y potwierdziły już pokazy przedpremierowe, więc wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć:)
Pamiętam ze w zeszłym roku w naszym gdyńskim multikinie rezerwowałam bilety już ok 10 dni przed. No, ale teraz lepiej będzie iść do nowego heliosa. Ja na Twoim miejscu zapytałabym się ich przez facebooka. W zeszłym orku tez tak ludzie robili i w końcu podali terminy.
Na szczęście do "Riviery" mam z górki ;)
Mam tylko mieszane uczucia co do 3D 48HFR, "Niezwykła Podróż" na prawdę oglądało się świetnie w 48-klatkach/s natomiast jakoś nie przemówiło do mnie 3D w filmie. Zastanawiam się dlatego, czy nie wybrać się po prostu na wersję 2d z napisami a ewentualnie dla porównania po raz kolejny już na 3D. :) Jakie są wasze odczucia?
więcej napięcia wywołała u mnie premiera "Niezwykłej Podróży", dlatego też śledziłem premierę na żywo - w tym roku postanowiłem od czasu do czasu prześledzić jakieś nowinki, informacje co by nie psuć sobie zabawy o ostatecznie ocenić "wisienkę na torcie" wybierając się na premierę w Polsce. ;)