PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328308
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Mam do was dwie prośby.
1. Nie twórzcie tematów niemówiących o Hobbicie, np. "Ulubiona postać fantasy", bo to nie jest
filmie. Rozumiem tematy które porównują coś z WP a coś z Hobbita, ale takie o samym WP są bez
sensu i nie na miejscu.
2. Nie powielajcie tematów, jak np. "LOTR vs. Hobbit", bo to zaśmiecanie forum.

Wiem, że zaraz mnie zwyzywacie. Śmiało, ale chociaż zastosujcie się do prośby.

ocenił(a) film na 9
Annqa

Wyzywać nie będę :) Ale proszę nie zakładaj tematów niemówiących o Hobbicie! o dolo

Annqa

Sam teraz przyspamowałeś z tym tematem.

Annqa

Mam do ciebie prośbę. Nie zaśmiecaj już forum takimi idiotycznymi tematami i nie narzucaj swojego zdania innym. Założ swój potral i tam wprowadzaj swoje zasady, bo to do robisz jest zwyczajnie śmieszne. Cenzor za dychę sie znalazł. Musi ci sie strasznie nudzić.

ocenił(a) film na 10
Protezunia

Hm.. Nazwać idiotami tych, którzy dalej nic nie rozumieją, czy dać sobie spokój, bo nie warto brudzić się tymi śmieciami?

Annqa

To już tylko o Tobie świadczy.

użytkownik usunięty
Annqa

ja sie z toba zgadzam jest wiele niepotrzebnych tematów które sie powtarzają

Ten też jest niepotrzebny, bo po pierwsze to nic nie da, a po drugie tylko zaśmieca.

ocenił(a) film na 8
Annqa

To forum ma swoja dziwaczną specyfikę, i brakuje na nim czynnych, w miarę gramotnych i inteligentnych moderatorów, którzy takie same tematy scalali by w jeden wątek, a inne tematy przenosili do odpowiednich działów, względnie usuwali.
Na normalnych forach internetowych taka praktyka to normą.
Niestety, jesteśmy na Filmłebie, a więc na forum także dla gimbazy, lamerów, i pokemonów, skutkiem czego gadając tutaj musimy się pogodzić z wieloma upierdliwościami i idiotyzmami. :-)

ocenił(a) film na 10
Thauron

Niestety.. ._.

ocenił(a) film na 8
Annqa

Dlatego nie ma o co kruszyć kopii, ani próbować ucywilizować tutejszych orków. :-)
Trza robić swoje, i nieść w wysoko uniesionej dłoni Szkiełko Galadrieli licząc, że ktoś zauważy Światło. :-)

ocenił(a) film na 10
Thauron

Święte słowa c:

Annqa

lubię oglądać opowieści z Narnii !

ocenił(a) film na 10
lolmiki

Wybacz, ale:
1. Książka jest lepsza
2. To nie na temat
3. KOGO TO OBCHODZI??!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Denisstradowski45

wszystko w porządku :)

ocenił(a) film na 7
Annqa

Odważnie, ale raczej się to nie uda. Niektórzy zapomnieli że to forum filmowe o FILMIE pt. Hobbit: Pustkowie Smauga, a nie na temat co kto lubi; widzę że już nawet Harry Potter sie tu wplątał. Iść dalej, pluć na wpisy dzieci i osób nierozgarniętych (których się niestety nie wyeliminuje) - oto mój przepis na przetrwanie na tym forum :)
Swoją drogą, czemu nie ma osoby która czuwałaby nad tym, co tutaj się wypisuje i kasowała rzeczy niezgodne z tematem??

Emzz21

właśnie ! PS. lubię ogląddać opowieści z Narnii !

lolmiki

ale ty się powtarzasz
;:)

lolmiki

może już reklamuj jakiś inny film :)