http://www.theonering.net/torwp/2013/06/06/72754-bbfc-approves-the-hobbit-the-de solation-of-
smaug-trailer/?fb_source=pubv1
Nie po to go nie pokazywali (albo pokazali szczątkowo) w jedynce, aby teraz go walnąć w zwiastunie... :P
I bardzo dobrze że nie go nie pokarzą , to by zepsuło niespodziankę i emocje podczas seansu ;)
Pewnie, że dobrze, w kinie będzie lepszy efekt. Pewnie pokażą parę dni przed premierą, albo wcale. Nie dziwię się. Cały Jackson, chce żeby wszystkim kopara opadła.
Oczywiście że nie pokażą. Możliwe albo nawet pewne że usłyszymy kawałek jego rozmowy z Bilbem.
Myślę że zobaczymy jakąś migawkę jako niedźwiedzia, i w ludzkiej postaci trochę dłużej.
A mniej więcej w środku trailera, będzie pokazany Bilbo rozmawiający ze Smaugiem. Oczywiście bez pokazywania smoka(jedynie głos ja już) ;P Takie mam przypuszczenia :P
Widze nie jestem sam, ale wydaje mi się, że w pierwszym zwiastunie tego nie zobaczymy
Przyszła mi do głowy pewna koncepcja ;-P Bo plakatu też nie ma oficjalnego, to może razem z plakatem pokażą smoka. Ja już nie mogę się wprost doczekać. Jedno jest pewne będzie piękny :-D
No właśnie, tak jak na plakacie do pierwszej części był Bilbo, tak do tej będzie m.in. Smaug.
Liczę, że Smauga nie będzie w żadnym zwiastunie, najwyżej jakieś fragmenty jak w pierwszym filmie :)
Napewno nie będzie ; ) Nie po to go nie pokazywali w całości w pierwszej części.
Smaug... będzie albo zajebisty... albo kompletnie do bani... stawiam na to pierwsze po PJ niczego nie robi na odwal