PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328284
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

http://www.theonering.net/torwp/2013/12/09/84379-collecting-the-precious-weta-wo rkshops-thranduil-statue-review/

jak dla mnie - dość niezła ta figurka;
w domu posiadam tylko figurkę GANDALFA BIAŁEGO i tyle:)

Baronek7

piękna figurka

ocenił(a) film na 8
majeranek2013

szczególnie ta część gdzie włosy spadają na ''klatę'' - z braku laku zapisałam tak - na tą piękną szatę spiętą klamrą a wszystko w tych kolorach gwiazd Vardy:)

Baronek7

generalnie jest rewelacyjnie wykonana. Przyjemnie postawic sobie taką przy łóżku ;)

ocenił(a) film na 7
majeranek2013

I zasypiać mając ją jako ostatnią przed oczami tuż przed snem :D Niestety cena tych figurek Wety powala. Ostatnio zastanawiałam się, że jakbym miała wybrać tylko jedną dla siebie, to właśnie na tą padłby wybór :)

Belief

własnie wierzyc mi sie nie chciało, ze to az tyle kosztuje :O

Belief

no tak, przed spaniem rzuta oka na figurkę... :)

ocenił(a) film na 6
Baronek7

Kto kupuje takie bzdety za tyle pieniędzy?

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

Wydaje mi się, że istnieją o wiele gorsze sposoby wydawania pieniędzy.

Luthien2707

McDonald's forever na przykład.

ocenił(a) film na 7
Anthrax91

- bogaci
- kolekcjonerzy
- pasjonaci
- fani

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

Powiem Ci szczerze, że sam kiedyś chciałem sobie sprawić fajną figurkę Nazgula. Nie na licencji filmowej oczywiście, broń boże. Zresztą to było przed powstawniem filmów PJ. Nazgul na koniu, odlany z metalu, czaszka zamiast twarzy z pięknie ciętymi na wzóz diamentu szkiełkami w oczodołach. Był też fajny Gandalf w kapeluszu z podobnym szkiełkiem na czubku laski, ale i tak Nazgul rządził na wystawie. Niestety byłem wtedy na wakacjach w Holandii i miałem wybór: figurka, albo jedzenie na kolejny tydzień i te inne rzeczy ;) Wybrałem jedzenie i te inne rzeczy. Teraz mam ekipę Nazguli z Middle-Earth Quest, która czeka na poimalowanie razem z innymi figurkami. No i mam jeszcze fajnego Nazgula na skrzydlatej bestii z pięknej kolekcji Mithril Miniatures malutkiej irlandzkiej "fabryki" figurek lanych z metalu Prince August. Niestety figurka czeka na złożenie i pomalowanie już od 3 lat ;) Polecam zresztą ich figurki. Nie są może one jakości tych gadżetów filmowych służących do mentalnego onanizmu, ale mają klimat, w mojej opinii, bijący na głowę filmy Jacksona i inne rzeczy z nimi związane. Coś w czego powstanie włożono serce, a nie pieniądze ;)
Tu jest fotka ze sklepu http://www.mithril.ie/lord-of-the-nazgul-mb279p-painted-c2x14059366

Baronek7

It's amazing!

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

rewelacyjna jest - :)

zamiast kolejnego technokratycznego złomu zainwestujmy w coś osobistego - :)

k***a - jeśli komuś lodówka wytrzyma 34 lata - to może ze mną porozmawiać o doskonałości :)

jeśli komuś podoba się figurka - może porozmawiać o pasji:)

a 'dzięki pasji osiąga się siłę' :)