Dla mnie Hobbit jest po prostu rewelacyjny. Nie do opisania. Zawarte jest w nim wszystko!
Zarówno ciekawa fabuła jaki humor. Dla mnie Hobbit jest najlepszym filmem. Widać, że film
trochę wzbogacono, ale i tak nie mogę się doczekać premiery!
Wszystko jest do opisania. Po drugie uważasz, że Hobbit jest najlepszym filmem w historii?? Proszę Cię, nawet tak nie bluźnij...
Przepraszam bo nie rozumiem. Wcześniejsze wpisy o „przeciętności” Hobbita broniłeś i mówiłeś innym, że nie mają się czepiać, bo każdy może wyrażać się jak chce o tym filmie . Ale jak ktoś go nadmiernie wychwala to już rodzi się jakiś "problem" ? Poza tym biorąc przykład z waszych wypowiedzi to jest wolność słowa i każdy może pisać co chce. Nie rozumiem czemu on niby „bluźni”...
Czepiasz się. Chciałem go sprowokować by wymienił plusy Hobbita ktore by go stawialy ponad wszelki inny film. Nie podjal wyzwania
Nie, pokazuje tylko że nie jesteś konsekwentny w tym co robisz. A skoro chciałeś go sprowokować by wymienił plusy Hobbita, to przepraszam czemu czepiałeś się „nas” w innym temacie gdzie Hobbit został nazwany „przeciętnym”. My może też chcieliśmy go tylko sprowokować do podania plusów/minusów film. Tu się sam niestety wkopałeś więc lepiej już zostawmy ten temat
Hipokryto to może sam zacznij stosować to co właśnie napisałeś. Poza tym umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja niby chcę cokolwiek zmieniać.