PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328324
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Dla mnie Hobbit jest po prostu rewelacyjny. Nie do opisania. Zawarte jest w nim wszystko!
Zarówno ciekawa fabuła jaki humor. Dla mnie Hobbit jest najlepszym filmem. Widać, że film
trochę wzbogacono, ale i tak nie mogę się doczekać premiery!

ocenił(a) film na 7
piotras90

Wszystko jest do opisania. Po drugie uważasz, że Hobbit jest najlepszym filmem w historii?? Proszę Cię, nawet tak nie bluźnij...

ocenił(a) film na 8
straightlines

Przepraszam bo nie rozumiem. Wcześniejsze wpisy o „przeciętności” Hobbita broniłeś i mówiłeś innym, że nie mają się czepiać, bo każdy może wyrażać się jak chce o tym filmie . Ale jak ktoś go nadmiernie wychwala to już rodzi się jakiś "problem" ? Poza tym biorąc przykład z waszych wypowiedzi to jest wolność słowa i każdy może pisać co chce. Nie rozumiem czemu on niby „bluźni”...

ocenił(a) film na 7
calays

Czepiasz się. Chciałem go sprowokować by wymienił plusy Hobbita ktore by go stawialy ponad wszelki inny film. Nie podjal wyzwania

ocenił(a) film na 8
straightlines

Nie, pokazuje tylko że nie jesteś konsekwentny w tym co robisz. A skoro chciałeś go sprowokować by wymienił plusy Hobbita, to przepraszam czemu czepiałeś się „nas” w innym temacie gdzie Hobbit został nazwany „przeciętnym”. My może też chcieliśmy go tylko sprowokować do podania plusów/minusów film. Tu się sam niestety wkopałeś więc lepiej już zostawmy ten temat

straightlines

To jego zdanie. Nie możesz go zmieniać.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Hipokryto to może sam zacznij stosować to co właśnie napisałeś. Poza tym umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja niby chcę cokolwiek zmieniać.

straightlines

W swoim poście powyżej.

piotras90

http://www.youtube.com/watch?v=zXb9dl8LwLA