Wybierzmy ulubionego krasnoluda. Można oddać 3 głosy.
1. Thorin
2. Thrain
3. Thror
4. Durin
5. Dain
6. Gloin
7. Gimli
8. Dwalin
9. Balin
10. Ori
11. Nori
12. Dori
13. Bifur
14. Bombur
15. Fili
16. Kili
17. Oin
18. Bofur
Moje to:
7. Gimli
3. Thror
4. Durin
Ha ha :) Fajnie to brzmi po tym mocnym FOREVER przy Gimlim :)
przekroczyłeś limit :D
Niestety cos sie zacięło i myślałem ze Balina nie dodało to zmieniłem szybko na tych dwóch :-P
Ha ha :) Teraz to jeszcze bardziej mnie rozbawiłeś :). To jak Ci się zacięło to od razu zmieniłeś zdanie kogo lubisz? :D Czyżbyś Balina obwinił o błąd przeglądarki :D.
nie mówiłeś, że trzeba oddać wszystkie głosy :)
a jak nalegasz to jeszcze Tyrion Lannister :p
Na końcu poprzedniej serii :]
Powtórzę jeszcze raz. Grę o tron tak jak i True Blood oglądam dopiero jak wyjdą wszystkie odcinki. Więc za aktualny sezon wezmę się dopiero pod koniec czerwca. W zeszłym roku niestety natknęłam się na informacje o zbiorowym morderstwie Starków :(. To nie było miłe :(
Też mam taką nadzieję. Szkoda mi było Roba. Mogliby wymordować tych których ledwo kojarzę :)
Ona jest taka biedna :(. Ale z drugiej strony najbardziej z nich zaradna. A już na pewno lepiej sobie potrafi poradzić niż Sansa. I była już tak blisko by spotkać się z rodziną :(
To nie mój temat. A to są moje głosy :) Napisałam " i " bo poszłam się upewnić, że ten o którym myślę ma takie imię :)
1. Gimli (to chyba oczywiste)
2. Nie jestem pewien ale raczej gimli
3. Długo się zastanawiałem i to chyba będzie gimli
Lubię wszystkich krasnoludów. Te najbardziej to oczywiście: Gimli, Balin i Thorin (ten może i nie jest sympatyczny, ale świetna postac).
1. Thorin - 6
2. Thrain
3. Thror - 1
4. Durin - 1
5. Dain - 1
6. Gloin
7. Gimli - 14
8. Dwalin - 1
9. Balin - 10
10. Ori
11. Nori
12. Dori