PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328284
6,4 67 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

http://www.youtube.com/watch?v=IIN_NGHLR5s

Śmieszniejsza scena niż beczki

ocenił(a) film na 9
Aragorn88

Bardzo ciekawa scena. Pokazuje jak wcześnie Thorin (i reszta krasnoludów też) był gotowy poświęcać swojego "włamywacza" dla dobra sprawy. Dobra gra aktorska Martina Freemana. No i Bombur :) Szkoda tylko, że nie pokazali jak do tej wody wpada ;)

Aragorn88

Na pewno zamówię wersję na blu-ray, pierwszą już mam taką, jak i trylogię władcy w wersji reżyserskiej.

ocenił(a) film na 9
adammarzenka

A ja się wstrzymam do zakupu BR aż wyjdzie cały pakiet w wersji reżyserskiej i wtedy dopiero kupię :)
Pełen pakiet płyt z Władcą wygląda fenomenalnie. Zapewne Hobbita też ładnie wydadzą :)

khazad7_2

Wytrzymasz?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oczywiście, że tak :)
Zwłaszcza, że obecnie mam na uwadze zakup nowej edycji BR Władcy Pierścieni - choć i tutaj wstrzymam się do okresu świątecznego. Bo kto wie? Może jeszcze jakieś nowsze wydanie się ukaże?
No i planuję stopniowy zakup Gry o Tron na BR, bo tutaj ze względu na ilość potencjalnych sezonów raczej na pełen pakiet czekać nie będę...życia nie starczy :D
Zatem czas miło do wersji reżyserskiej 3 części Hobbita zleci ;)

khazad7_2

:D ja kupuje po kolei. Nie ma dla mnie różnicym, czy to będa płyty w jednym opakowaniu, czy w 3 osobnych :D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No widzisz. A dla mnie ma :)

khazad7_2

A dla mnie nie ma. Ciekawe czy w ogóle wydadzą w całości. Pewności nie ma.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oczywiście, że wydadzą... to zupełnie naturalny zabieg marketingowy.
Najpierw zapewne wydadzą pełen pakiet wszystkich części w wersjach kinowych jak to było w przypadku Władcy a później pełen pakiet w wersjach reżyserskich.
Wcale mnie takie działanie nie zdziwi.

khazad7_2

No niby tak :)

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Ciekawe tylko ile trzeba będzie na takie wydanie czekać.

ocenił(a) film na 9
Belief

To wszystko zależy jaką strategię wybiorą w przypadku wersji reżyserskiej 3 części filmu. Czy znów do listopada, tym razem 2015 roku trzeba będzie czekać czy krócej.
Ja liczę trochę na to, że z ostatnią częścią się bardziej pospieszą i najdalej w czerwcu/lipcu dadzą wersję reżyserską... choć i tak wolę zakładać, że to będzie listopad co by nie czuć się zawiedzionym :)

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Ja tam wolę poczekac, aż wydadzą całą sagę w jednym opakowaniu.

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Ale skąd masz pewność, że zaraz po tym jak wydadzą trzecią część w wersji reżyserskiej, to dostaniemy jedno fajne wydanie tych trzech części?

ocenił(a) film na 9
Belief

Pewności nigdy nie ma. Można domniemać.