PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Już nie mogę sie doczekac ^^ kocham to <3 I wgl. mi to nie przeszkadza kiedy bedzie premiera ,
czy będzie dubbing , jaki bedzie dubbing wystarczy że poprostu bedzie ! Docencie to że nakrecili
taki film a nie kłócmy sie jaka bedzie jego fabuła ! Nakręcic taki film to sztuka i nie jestem pewna
czy zrobilibyście to lepiej od Jacksona !

ocenił(a) film na 7

Też prawda

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 9
Joecrou

Racja w 100%.

Joecrou

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 9
Joecrou

Właśnie oglądam któryś raz wersję z dubbingiem - wcześniej oglądałem bez, ale nagrałem sobie taką na Canal+. Jestem fanem serii i osobiście uważam (swoją drogą to jedyna ekranizacja powieści, która pasuje mi bardziej niż książka) , że wersja z dubbingiem jest niestety dużo gorsza :) całe szczęście pieśń w polskim wykonaniu wypadła dobrze (a bałem się, że tak nie będzie - przy oryginalne na dobrych głośnikach ciarki po plecach przechodziły)

ocenił(a) film na 6
spike_bonanza

Wersja z lektorem wypadła fajnie. Zjedz w dół i wybierz polski. http://www.film-arena.cz/recenze/blu-ray-hobit-neocekavana-cesta-prodlouzena-ver ze-963

fasola990

Jak czekacie na Hobbita, to zapraszam na strone:
http://www.facebook.com/pages/Czekamy-na-Hobbit-Pustkowie-Smauga/539297256145497 ?hc_location=stream
na facebooku, komentujcie, lajkujcie, zgłaszajcie pomysły. Znajdziecie tam różne ciekawostki, informacje, filmiki, wypowiedzi, zdjęcie i wiele więcej dotyczących Hobbita: Pustkowie Smauga. Polecajcie znajomym, żeby było nas coraz więcej. Strona powstała wczoraj i musimy ją nagłośnić fanom Hobbita.

ocenił(a) film na 10
fasola990

Już widzę, że jesteś klasyczną nastolatką która "loffcia Justinka i łan dajrekszyn, bo som tacy słitaśni!!"... O Panie Jezu, czemu ludzie tak nisko upadli?.. Lata ewolucji poszły w holendra..

ocenił(a) film na 10
Annqa

I jeszcze kropka przed znakiem zapytania. xD

ocenił(a) film na 10
KUNOvonLICHTENSTEIN

I nasuwa się pytanie: gdzie powstał błąd, który stworzył ludzi, jakimi jest większość społeczeństwa?.. .____.

ocenił(a) film na 9
Annqa

"loffcia Justinka i łan dajrekszyn, bo som tacy słitaśni!!". HAHAHAHAHAHAHA nie mogę z tego:D

ocenił(a) film na 7
Annqa

Chcesz zobaczyć lata ewolucji, które poszły w holendra? Pogadaj z Kamilkiem.

ocenił(a) film na 10
straightlines

Wolałabym nie.. Bo z kontekstu wyciągam, że wówczas mogę całkiem zwątpić w ludzkość..

ocenił(a) film na 7
Annqa

Koleś jest tak ograniczony, że nie umie zrozumieć, że proza Tolkiena to fikcja. Ficka której akcja dzieje się na Ardzie, czyli według Tolkiena na naszej Ziemi. On mi pisze, że w historii ziemi nie było żadnych orków więc dlatego akcja nie może dziać się na Ziemi. Nosz ku@wa mać. Jak można być tak tępym?? Piszę mu, że Tolkien wielokrotnie stwierdzał, że Arda to Ziemia to on na to, że to żaden argument. Kłócił się też że pierścienie nie odgrywają żadnej roli w stosunku do wyprawy Krasnoludów, kiedy Carcharoth czarno na białym mu udowodnił, że jest inaczej. A najlepsze że twierdził że ja kłamię pisząc, że on nie wie że Arda to Ziemia i zarzucił mi wieurtne kłamstwo, podczas gdy dalej się upiera przy tym. No jak można być takim skończonym kretynem??????

straightlines

Zaraz się popłaczesz. Poskarż się mamusi.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Hahaha gimbusie wypad z forum trolli tu nie akceptujemy.

kamilxxx09

Mamo!!!!!!!A Kamil jest ograniczony!

ocenił(a) film na 7
sentia

Siemka:)

ocenił(a) film na 7
sentia

Jak wzykle tępimy naszego małego trolla:)

straightlines

Nic nowego. Przyszłam bo się stęskniłam:D

ocenił(a) film na 7
sentia

Kamilek myśli, że mam same multikonta. Wkręca sobie, że tylko ja go nie trawię i dlatego wszyscy którzy go nie trawią to tylko moje multikonta :D:D hahahahahah heeeej:) Zdrowie Kamila trola!!!

straightlines

Zdrowie!

straightlines

Wtf?? Jak można pisac z samym sobą. Teraz to pojechałes straightlines. Debilizm w czystej postaci.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

:) zdrowie trola Kamila..heeeej:D

straightlines

jak tam błocko, ogrze? Tralalala

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

lol trol się mnie uczepił ludzie pomocy weźcie tego trola ode mnie!!:D

straightlines

Tak mi przykro, ze nie akceptujesz samego siebie.

kamilxxx09

Uwaga to będzie pocisk na poziomie Kamila więc mało wyrafinowany.
Rodzice cię musieli robić po ciemku bo jakiś niedorobiony jesteś.

Badum tsss....

ocenił(a) film na 7
sentia

(Odpowiedź w stylu Kamila):
1. bla bla bla
2. Powtarzasz się
3. Pogadaj sobie :D:D:D
ZDROWIE TROLLA KAMILA...!!!!! KAMIL!!! POZDROW BERTA I WILLIAMA I W OGOLE CALA RODZINE TROLLI!!!!

ocenił(a) film na 8
straightlines

Boże ….

ocenił(a) film na 7
calays

Boga w to nie mieszaj.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Pewnie i tak by to nic nie dało .

Cóż tym razem? Kłócimy się o Ziemie/Śródziemie, trolla, niedorozwinięty wiek, błędy ortograficzne, powtarzające się treści komentarzy czy może o to , że ktoś jest nierobem bo ma cały dzień na to aby nic nie robić i czytać książkę? Swoją drogą, tak miedzy nami masz wyczucie czasu. Akurat cały dzień , nie poprawka pół dnia poświeciłam na czytanie, czy pewnie nic nie robienie.

ocenił(a) film na 8
sentia

Pytanie „wstępne” ty tak na serio z tymi rodzicami? Pytam się aby wiedzieć jak zastosować się do komentarza , żeby nie było , iż może źle zrozumiałam twoje przesłanie. Chodzi o tenże „pocisk” komuś?

ocenił(a) film na 7
calays

Napisała wyraźnie, że to był pocisk w stylu kamila.

ocenił(a) film na 8
straightlines

Wiem, co napisała ale chciałam mieć 100% pewności , poczekaj ;)

ocenił(a) film na 7
calays

Na co mam poczekać?:)

straightlines

Na to co mi napisała.

ocenił(a) film na 7
sentia

Aha sentia vs sumienie forum:)

ocenił(a) film na 8
straightlines

Dobra, skończmy z tym sumieniem , nową ksywkę wymyślmy jak już musi być ;) , bo jak tak mnie nazywasz to mam ochotę zaprezentować swoją „ciemną stronę” bo czuję się zbyt święta a nie jestem .

ocenił(a) film na 7
calays

No problemo. Więc??:)

ocenił(a) film na 8
straightlines

Z drugiej strony już zaczynam żałować tej decyzji, a nóż coś jeszcze dziwniejszego wybierzemy … ;)

calays

"pocisk" tak żeby zrozumiał, że powinien sie nad soba zastanowić. Bo słowa " Zastanów się co piszesz" nie docierają..

ocenił(a) film na 8
sentia

Ironia losu , bądź co bądź .

Uważam, że to co inny użytkownicy Ci pisali było nie na miejscu , choć sama się podłożyłaś swoim brakiem wiedzy. Ale gdy rozpoczął się temat rodziców, i twojego powoływania się na nich wraz z prezentowaniem swojej wiedzy opierając się na źródle i autorytecie rodzicielskim to zrobiło mi się ciebie nawet szkoda. Bo nikt nie chce słuchać nie miłych „tekstów” pod adresem swoich rodziców. Ty to usłyszałaś. I moim zdaniem to było przegięcie . Myślałam, że nauczyłaś się czegoś na własnych błędach na tamtym forum ale jak widać nie. Robisz teraz komuś innemu to co tobie było nie miłe. Nie mówię że masz przestać, ale pewne tematy można omijać. Tym bardziej , że wiesz iż są niemiłe.

calays

Trudno. Nie nauczyłam się niczego i prawdę mówiąc nie chcę się uczyć. Bo nic z tego nie mam. Tylko coraz wiecej przykrości. Bycie miłymi i uczynnym nie jest takie cudowne i szlachetne. I gdzie niby się podłożyłam przypomnij mi bo nie pamiętam? Nikt nie chce słuchać i prawie każdy ich używa.
Zapomniałam że ty jako dobra dusza tego forum i świętość naczelna tego nie robisz. Wiec nie wtrącaj się w takim razie i nie wbijaj w potyczki słowne.

ocenił(a) film na 8
sentia

OK, mnie po prostu zastanawia ten „fenomen” (bez podtekstu) – tu dajesz niezłe pokazy „pyskówki” ale nie reprezentujesz wszędzie takiej samej postawy. Wiem, niektórzy czują się pewniej w niektórych miejscach w innych mniej, to normalne i zrozumiałe. Tylko po co potem komuś coś wyrzucasz , wytykasz jak sama reprezentujesz sobą czasem też te pewne aspekty. Dobra, to jest jakiś indywidualny punkt widzenia i tyle. Gdzie się podłożyłaś? Historia Polityczna Polski XX w. – tak w dużym skrócie myślowym. Ja nie jestem świętością naczelną daleko mi , ale każdy z nas wie swoje ;)

ocenił(a) film na 10
straightlines

Spokojnie, spokojnie.. Już rozumiem jaki to typ człowieka, i powiem ci tak: nie daj mu się sprowokować, bo to głupi człowiek, który najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, po czym pokona doświadczeniem..

ocenił(a) film na 7
Annqa

Potrzebowałem takiego wpisu. Dzięki wielkie. Za dużo straciłem czasu na tego patałacha.

ocenił(a) film na 7
Annqa

Heh ten pacan myśli, że twoje i moje konto to multikonto bo ty tez masz o nim niepochlebna opinie...

ocenił(a) film na 10
straightlines

No cóż, chyba żadne z nas nie jest na tyle nienormalne, by rozmawiać ze sobą.. ;3
Hm, pewnie poczuł się zagrożony, że ludzie się przeciw niemu jednoczą..