Premiera gry Lego Hobbit na podstawie Niezwykłej Podróży oraz Pustkowia Smauga odbedzie się
11 kwietnia.
http://gry.interia.pl/newsy/news-konkretna-data-premiery-lego-the-hobbit,nId,111 2550
Może być ciekawa gra. Jednak najlepsze były pierwsze lego star warsy. Potem zaczęli udziwniać.
super,fajne poziomy,walki z bossami,bardzo dużo postaci do kupienia i możliwość spacerowania po wspaniale zrobionym śródziemiu.
Kurcze, ale mi smaku narobiliście. Chyba kupię. A ma duże wymagania? Wiem, że można sprawdzić w necie, ale nie znam się aż tak bardzo na tym.
No bo np. Wiedźmin 2 mi nie działa, bo mam za słaba kartę graficzną. Ale ma mniejsze wymagania niż taki Wiedźmin?
Jeśli płynnie ci chodziła każda inna gra z serii Lego, to z tą tym bardziej nie powinieneś mieć problemu, a wygórowanych wymagań one nie mają zbytnio.
Niestety nie grałem na swoim komputerze w żadną z innych gier Lego. Martwi mnie jednak sprawa karty graficznej
tu masz wymagania
Quad Core 2.7 GHz, 1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 9800 GTX lub lepsza), 8 GB HDD, Windows XP(SP3)/Vista/7
Wiesz, nawet jak są zawyżone, to i tak nie są jakieś wielkie... Powinno chodzić na Athlonie x2 3800+, 2GB RAM, 5 GB HDD, a grafika GF 9500 GT.
No niby 7600 wystarczy na tę grę. Wiedźmin 2 ma dużo większe wymagania i mi się otworzył. Tyle że mocno zamulał.
To spróbuj. Może będzie płynnie działać... Ale sporo jeszcze od procesora zależy.
No to się opłacało :) ale serio masz słabą kartę graficzną. Mi się gry z lego nie cięły na średnim kompie sprzed 10 lat.