Zanim sie zaczela jakas akcja to juz polecialy napisy dobrze ze nie wydalem kaski na kino.
Skończ już. Ile można. Pokłóciłeś się z Kamilem a teraz w odwecie w kółko będziesz pisał to samo. A jeżeli ten film jest dla Ciebie taki kiepski to po co przesiadujesz na tym forum?
Skończ już każdy ma twojego trollowania dosyć zobaczymy czy będzie ci przykro jak narnia zostanie ztrollowana ha ha ha idź oglądać sobie narnie a nie będziesz obrażał filmy które się innym podobają
czyli jak film się innym podoba to nie można na niego złego słowa powiedzieć ? a i ja nie jestem takim fanatykiem żeby na każdego komu film się nie podobał od razu naskakiwać...
Tak odnalazł wejście i zaprzyjaźnił się tam z Harrym Bobrem i mieli dużo dzieci ( Związki partnerskie )
Tylko że te dzieci to były mutanty, które pożarły Aslana. A dotego Harry Bóbr miał romans z panem Tumnusem. Oni żyli długo i szczęśliwie a lolmiki skoczył z mostu.
Ha ha ha dowaliłeś a Kaspian uczynił Harrego Bobra i pana Tumunusa swoją prawą ręką
Mutanty wypluły Aslana bo im nie smakował.
Aslan związał się z białą czarownicą i ...
które zjadły połowę narni a potem zaczeły zjadać resztę i tak narnia odeszła w zapomnienie a Aslan trafił do niewoli a biała czarownica uciekła z dziećmi i się postanowili powiesić lecz ona się tylko powiesiła a ich dzieci zagineły
Można, ale nie w taki sposób w jaki Ty to robisz... "ten film to gówno jakich mało !" Ale spokojnie, wyrośniesz z tego... Oby.
Dla mnie jest chore to co lolmiki wyprawia. Dziecku się nudzi i powtarza to, co mówia inni. Jest jak małe dziecko w tłumie osób dojrzałych lub dorosłych. Jak chce sobie potrollowac, to niech idzie na forum Narnii.
Zachowujesz się jak jakiś mały dzieciak... Narnia jest i tak za Hobbitem, który jest daleko za Władcą.
To, że tak piszesz wcale nie oznacza , że wykazujesz się jakimś "super buntem" wobec filmu tylko czystą złośliwością . Pytanie skoro ten film Ci się tak nie podoba, masz go dość itp. to po jakiego diabła przesiadujesz na tym forum ??? Skoro nie ma tu dla Ciebie nic interesującego …