Z tego co pamiętam,to premiera cz 1była we wrześniu. Idąc tym tropem,wrześień już był,tak jak i pażdziernik. Na listopad premiery już pokazano,więc wychodzi na to że drugą część zobaczymy w grudniu. Pozostaje kwestia dokładnej daty emisji.
Tym razem HBO wykupił prawa do drugiej części Hobbita premiera 25 grudnia 2014 prawdopodobnie z lektorem
Masz rację :-) ale moje przyzwyczajenie do lektora jest duże jeśli chodzi o filmy Śródziemia. Ale z napisami sprawia mi oglądanie jeszcze większą przyjemność ahhh ta piękna Galadriela prawdziwy głos :)
Hej mam do ciebie pytanie :) możesz zgłosić tego pozorski ciągle trolluje i obraża..... inych użytkowników
E tam i tak pewnie poleci kinowa a ja już widziałem Pustkowie Smauga edycja rozszerzona z lektorem teraz czekam na Igrzyska Śmierci kosogłos część 1 Hobbit Niezwykła podróż w tvn no i Bitwę Pięciu Armii
Premiera części pierwszej odbyła się chyba 14.09.2013. Liczyłem, że z Pustkowiem Smauga będzie podobnie, lecz niestety ,jak wiemy, premiery wciąż nie było, mimo, że mamy połowę listopada. Tak jak pisze Elleone, w listopadzie premiery również nie będzie, mam nadzieję, że doczekamy się w grudniu...
25.12.2014 godz. 20:10 na HBO
Oczywiście jak przystało na prawdziwy kanał premium z napisami oraz z tradycyjnym polskim lektorem. Dubbingowe dzidziusie chyba się na zawał zejdą XD