hobbit pustkowie Smauga nie ma już szans na zdobycie miliarda! do tej pory film zarobił ok. 858 mln. dol. w
U.S.A film zarobi jeszcze jakieś 3 mln. na świecie jeszcze jakieś 100 mln. a końcowy wynik będzie
mieścił się w granicach 960-965 mln. dużo większe szanse mają filmy: minionki rozrabiają i kraina
lodu :) minionkom brakuje 30 mln. a są wciąż wyświetlane w Chinach, natomiast kraina lodu musi
jeszcze zgromadzić 86 mln. a wciąż jest bardzo dużym hitem w U.S.A (na 99% dobije tam do 400
mln.) i poza nią (w ostatni weekend wyniki ze świata wynosiły 24 mln. a dla porównania wynik
hobbita to 6 mln.) ! pamiętam jak przed premierą hobbita 2 wszyscy pisali że przeskoczy wynik 1
części, a jak się okazało film nie dobije nawet do miliarda !
zobaczymy :) ja stawiam że kraina lodu (jedna z lepszych animacji w historii) i minionki (też świetna animacja) zgarną miliard a hobbit 2 (średni film) nie da rady...
A można wiedzieć na jakiej podstawie post lolmiki jest niezgodny z regulaminem serwisu?
Nie potrafię się dopatrzeć w poście lolmiki prowokacji. Musiałbyś mi wytłumaczyć dokładnie gdzie Ty widzisz prowokację. :D
i co ? nawet filmweb pisze że kraina lodu na pewno dobije do miliarda ! kraina lodu ma już 955 mln. a w ostatni weekend zarobiła w stanach 6 mln. a na świecie 18 mln. a hobbit dla porównania zarobił w weekend w stanach 500 tys. a na świecie jakieś 2 mln.
Kraina lodu to naprawde dobry film i ma duże szanse na miliard. Nie oglądałam minionków i nawet nie wiem o czym to jest.
Spoko niech będzie. Stary widzisz co Kamilek odwala, ale mam ubaw. Sorki nie mogłem, musiałem to napisać:P
p.s. Nie mogę się doczekać na Pustkowie w HD w domowym zaciszu:)