No właśnie chętnie bym już kupił a tu nawet nie jest napisane kiedy w Polsce będzie premiera na DVD ;(
Pewnie pod koniec kwietnia. Tak samo jest z Igrzyskami Smierci WPO w Ameryce jest jutro (7 marca) premiera a u nas 27. Więc spodziewaj sie tak 20+ kwietnia wydania DVD
Ale to jakaś głupota. Jakby nie mogli wydać od razu. Każdy mógłby sobie wybrać jaką chce wersje.
Nie głupota, wprost przeciwnie - chłodny wyrachowany spryt. Tacy jak ja niecierpliwi, kupią i teraz i w listopadzie. A pieniążki płyną...
Jakieś zapewne są (jeszcze nie oglądałem):
Peter Jackson zaprasza na plan filmowy: zobacz filmowe wyzwania i wybierz się z reżyserem w podróż do Mrocznej Puszczy, Miasta na Jeziorze i Dale - to tam były kręcone najbardziej niesamowite sceny z filmu.
Materiały produkcyjne: udaj się za kulisy filmu.
Nowa Zelandia:Dom Śródziemia - część 2
Ja też kupiłem w czwartek i za tą samą cenę jest jeszcze wydanie DVD z kartami postaci tylko ze na okładce jest tauriela i legolas ale faktycznie w empiku już wszystkie wersje wystawili ;)
Sory ale są w opakowaniu więc nie widziałem, ja kupiłem zwykłą wersję z bilbo na okładce
Hej, mam pytanie, czy to dwupłytowe wydanie zawiera również materiały dodatkowe (wywiady, zdjęcia z planu, itp?)