ja na ekranizacje książki Silmarillion (marzenie moje :) )
na grę dragon age 3 (jesień 2014)
Hobbit: Tam i z powrotem(2014)
ekranizacja gry Warcraft (2016)
ekranizacja gry władca pierścieni wojna na północy (też moje marzenie ) :)
Tak, od kwietnia rusza czwarty sezon Gry o tron.
Wiadomo, że trzeci i czwarty sezon są na podstawie teoretycznie
najlepszej książki Martina z cyklu "Pieśń lodu i ognia" ("Nawałnicy mieczy" z pięciu dotychczas napisanych)
Nowy sezon gry o tron
Może martin i sapkowski coś wymyślą
Film wiedźmin :)
Nowe szaty króla czyli książki kinga
Na "Tam i z powrotem".
I ewentualnie "Silmarillion", ale wolę nie robić sobie nadziei.
I oczekuję także Saurona w formie cielesnej, na Morgotha! Tyle czekałam, a tutaj on w tym chorym hełmie się pojawił! ;-;
Marzę o Wrotach Baldura 3 i Icewind Dale 3 no i jakby zrobili nowego Gothica w stylu pierwszych dwóch części to z gier.
Z filmów to niech bedzie ten hobbit ciekawi mnie ta bitwa 5 armii
na THORGALA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdybym miała jakieś ''możliwości'' w filmie - sama bym się podjęła nakręcić Thorgala - nie ma co - a zaczęłabym od GWIEZDNEGO DZIECKA:)
Thorgal, czemu nie? :) Tylko musiałbym poznać brakujące odcinki.
Ja czekam na Age of Wonders III. Ale to już niedługo.
Poza trzecim Hobbitem, to kolejne sezony Gry o Tron, porządnie zrobiony Wiedźmin i Warcraft.
Jakaś gra RPG-LOTR która w końcu dorówna trylogii oraz wiedźmin 3 który także jest z tej kategorii. Po za tym na resztę filmów i ekranizacji.
PS. zapomniałem dodać DA 3, które mam nadzieję że będzie hitem :]
Mam ps3 ale gram na PC. Mimo wszystko przyjdzie czas aby zakupić tą grę na inna platformę :]
Coś z cyklu Wagnera o Kanie,szczególnie "Pierścień z krwawnikiem",choć strach bierze na samą myśl,że ktoś mógłby to popisowo schrzanić...
oj tak seria Piraci z Karaibów jest dobra żeby tylko 5 trzymała poziom innych to już to będzie super :)