PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

spot #6

ocenił(a) film na 7

http://www.theonering.net/torwp/2013/11/17/82634-watch-tv-spot-6-for-the-hobbit- the-desolation-
of-smaug/

ocenił(a) film na 10
straightlines

spokoO te nowe ujęcia z Bilbem :) .

ocenił(a) film na 10
straightlines

Bardzo fajny spot, a "There is nowhere to hide...", brzmi trochę jak Sauron w Drużynie ;)

ocenił(a) film na 6
Luthanna

Pozwolę sobie zauważyć, że to zdanie (There was nowhere to hide), jest z pewnej piosenki Linkin Park, New Divide <33 :3

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 6
straightlines

Podoba mi się, że złoto nie jest takie pięknie świecące jak w końcówce N.P. Jest ciemne i trochę zaśniedziałe i zakurzone jakby tam leżało sporo czasu. Ogólnie kolorystyka od pierwszego zwiastuna zmieniła się diametralnie. Erebor jest mroczny jak przystało na zniszczone, niezamieszkałe (poza Smokiem) cmentarzysko. Brawo Peter.

straightlines

Dzięki za wrzutę, kolorystyka niebo lepsza niż w I części filmu.
NA youtubie pojawił się też taki fragment filmu, może już był tutaj wklejany, ale ja tego nie widziałęm więc wkleję.
h ttp://www.youtube.com/watch?v=7DWhtVF22UI (usunac spacje po h) Wiem, że jakoś dramatyczna i nagrana jak nagrana, ale scena trzeba przyznać klimatyczna i na prawdę mroczna.

ocenił(a) film na 7
Wojak_KSW

Też czekam niecierpliwie by zobaczyć tę scenę w dobrej jakości.

ocenił(a) film na 6
Wojak_KSW

Kolorystyka raczej podobna jak w jedynce. Trochę bardziej stonowana. Co do sceny, to już był temat o niej. Trzeba przyznać że bardzo fajna.

Joecrou

No w każdym razie lepiej to wygląda moim zdaniem. A co do sceny to tak sądziłem, że już pewnie była wklejana bo chwile na youtube już jest dlatego nie zakładałem specjalnie nowego tematu ;)

ocenił(a) film na 6
Wojak_KSW

Przed premiera jeszcze pewnie kilka scen w dobrej jakości się pojawi ;)

ocenił(a) film na 7
Joecrou

Ale chyba nie ma co oczekiwać Beorna w tych spotach :(

ocenił(a) film na 6
straightlines

I dobrze :) Chociaż może mignac w którymś spocie.

Joecrou

Ale jest to co chcieliśmy:) Mroczny klimat:)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

E tam mroczny. Mroczniejszy niż w jedynce : )

Joecrou

I wystarczy.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ile razy sobie przy nim zwaliłeś

ocenił(a) film na 6
Wojak_KSW

Tutaj masz trochę lepszą jakość ;p http://www.traileraddict.com/clip/the-hobbit-the-desolation-of-smaug/high-fells

Joecrou

Dzięki za linka. Pewnie tak jak mówisz przed premierą pojawi się kilka nowych scen, ale ja po światowej premierze kończę chwilowo działalność na FW i wrócę dopiero 27 grudnia po obejrzeniu filmu;)Nie chce sobię zaspoilerować filmu a o to będzie wówczas dość łatwo. W tamtym roku jakoś wytrzymałem od końca listopada do niemal końca grudnia bez nowych wiadomości o filmie ;)

ocenił(a) film na 9
Wojak_KSW

Ja przed premierą Hobbita w Polsce obejrzę sobie Niezwykłą Podróż, żeby zrobić sobie wprowadzenie do Pustkowia Smauga ;)
I zrobię chyba jak ty Wojak_KSW ... przestanę odwiedzać to forum aż do momentu, kiedy obejrzę ten film w kinie :)
Ale zobaczę jeszcze... chyba nie wytrzymam bez żadnych nowych wiadomości ;-)
A Spot fajowy zawsze to jakieś nowe sceny

ocenił(a) film na 6
Wojak_KSW

Ja także przestaje tu zaglądać od czesu światowej premiery, do 25 grudnia ; )

ocenił(a) film na 7
Joecrou

E tam nie chcesz być świadkiem jak Kamilkowi zaspojleruję cały film??:D

ocenił(a) film na 6
straightlines

Haha xd I mi przy okazji :P

ocenił(a) film na 7
Joecrou

No nie wszystkich innych ostrzegę przed spojlerami:D

ocenił(a) film na 6
straightlines

: P Ale i tak znajdzie się ktoś kto specjalnie walnie jakiegoś spoilera po obejrzeniu wersji cam...

straightlines

Fajny:) Dwie nowe sceny - zawsze coś:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
hubcio1228

Ale jestes niedojrzały, straightlines. Wstydź się.

straightlines

Spoko spot ;)