1) Ian McKellen
2) Evangeline Lilly
3) Lee Pace
4) Orlando Bloom
A waszym zdaniem kto zagrał dobrze w dym filmie ????:)
każdy inaczej ocenia ale ok twoja opinia a proszę o opinie kto według ciebie zagrał dobrze w tym filmie jak byś mógł :)
1 Martin Freeman/Ian McKellen/Lee Pace
2 Evangeline Lilly/ Richard Armitage/Benedict Cumberbatch
Bloom nie zagrał najgorzej, ale wyglądał beznadziejnie.
Evans niespecjalnie mnie przekonuje w roli Barda.
Martin Freeman
Ian McKellen
Richard Armitage
Lee Pace
(i... PJ na początku? hehe żart ;p)
Generalnie to praktycznie wszyscy się postarali i dobrze wypadli, nie było tragicznie zagranych ról, tak uważam, jednak największe wrażenie wywarła na mnie wyżej wymieniona czwórka.
1. Martin Freeman
2. Ian McKellen
3. Richard Armitage
4. Lee Pace/Benedict Cumerbatch
5. Evangeline Lilly
i reszta
Kolejność przypadkowa:
Martin Freeman - jak na niego patrzę, to widzę, że on po prostu jest Bilbem. Patrząc nie widzę aktora - widzę hobbita.
Lee Pace - bo udało mu się stworzyć najbardziej niepokojącego elfa obok Galadrieli- bije od niego wyniosłość, piękno, przeżyte stulecia, "nieludzkość". Nie widzę aktora - widzę psychodelicznego Króla Olch ;)
Benedict Cumberbatch - głos podrasowany komputerowo, ale i tak imponujący. Plus niezwykła aktorska interpretacja, dzięki której smok nie jest tylko zwierzakiem - jest POSTACIĄ
Richard Armitage - jego patetyczny styl gry całkiem pasuje do postaci Thorina. I świetna mimika, dzięki której można obserwować całą burzę uczuć Dębowej Tarczy.
Najlepiej zagrali:
1.Richard Armitage
2.Martin Freeman
3.Lee Pace
4.Benedict Cumberbatch
5.Luke Evans
6.Aidan Turner
Praktycznie jednak to każdy z aktorów się bardzo dobrze wypadł, jednak wykreowane postaci przez powyższych aktorów podobały mi się najbardziej.
E-e, pomyliła ci się trójka z jedynką..
A tak w sumie wiele ci się pomyliło, bo:
1. Lee
2. Ian
3. Martin
4. Benedict
5. James
sorry to moję zdanie wiec jak mogło mi się pomylić ????rozumiem że ty znasz się bardziej na moim guście niż ja sam ???
a dla mnie może być głupie twoje zdanie !!!po co ta prowokacja ??masz swoje zdanie ok ale nie wmawiaj komuś że jego jest zdanie jest głupie
Nie wmawiam ci niczego, tylko zauważam. A jeśli uznasz, że moje zdanie jest złe, to jeszcze gorzej świadczy o twoim guście.
Annaqa ty o mnie tak pierwsza napisałaś .. proszę myśl co piszesz .... mam inne zdanie i uszanuj a nie że piszesz mi że moję zdanie jest głupie
1. Naucz się pisać, proszę.
2. Myślę więcej niż ty, co widać.
3. Możesz mieć inne zdanie, ale pozwól sobie powiedzieć, że jest głupie.
1 KAŻDY MOŻE SIĘ POMYLIĆ
2 JAKOŚ NIE WIDZĘ ŻEBYŚ WIĘCEJ MYŚLAŁA
3 ZAKOŃCZĘ Z TOBĄ ROZMOWĘ PONIEWAŻ WIDZĘ ŻE ARGUMENTÓW NIE MASZ WIEC SZUKASZ ZACZEPKI NA SILE
ponieważ mam dużo spaw na głowię .....poza tym co ty się tak to mnie przy....... dziś o co ci chodzi ???
Masz rację, ty możesz pogadać z kimś na swym niskim poziomie, a ja się tylko denerwuję.