PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 327669
6,4 65 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

wie ktos kiedy zostanie wydana wersja rezyserska? :)

ocenił(a) film na 7
rotanimod

Jeszcze premiery nie ma, a ty pytasz o wersję reżyserską Desolation of Smaug. Nie ma nawet daty wydania wersji podstawowej, ba nie ma nawet potwierdzenia czy będą seanse przedpremierowe, ba nie ma nawet informacji od kiedy można rezerwować bilety.

straightlines

Dobrze wiedzieć... ;-) Mój chrześniak zaciągnął mnie na pierwszą część i coś "zaiskrzyło" na II też się wybieram.

ocenił(a) film na 8
rotanimod

Wszystko wskazuje na to, że będzie to listopad 2014 roku, podobnie jak w tym roku ( premiera wersji rozszerzonej 8 listopad ).

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
michal_maksymiuk

Jak wpisuje tego linka to mi wyświetla zupełnie inną stronę.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

No cóż.... nie dziwię się.

użytkownik usunięty
michal_maksymiuk

Na serio, nie kłamię.

rotanimod

Najpierw trzeba w grudniu obejrzeć wersję normalną, potem będziemy czekać na reżyserską

ocenił(a) film na 9
lekky

o tak... ciekawa jestem tej wersji "normalne"j na maxa:)

lekky

Zgadzam się, ja idę najpierw na "normalną"...;-)

rotanimod

A wiadomo już czym będzie się różnić wersja reżyserska od podstawowej, oprócz tego że będzie kilka minut dłuższa?

GoldenBoyGT

Nawet nie ma premiery kinowej a ty się już pytasz o różnice w Extended Edition. No gdzie tu logika? Skąd mamy wiedzieć?

użytkownik usunięty
GoldenBoyGT

Nazwą.

ocenił(a) film na 8
GoldenBoyGT

Zawsze różni się tym, że jest o kilka minut dłuższa :D (do mniej więcej pół godziny są dłuższe). Nie ma raczej takich rzeczy, że coś z podstawowej jest wycięte bo została umieszczona inna scena.

ocenił(a) film na 8
rotanimod

Z reżyserską zejdzie co najmniej pół roku :) A tymczasem czekam na tą właściwą bo już chwila moment. Ciekaw jestem jak wyjdzie ten "podział " Jacksonowi :)

ocenił(a) film na 8
rotanimod

Powitać Pragnę dowiedzieć się kiedy wersja reżyserska wyłoni się Czy ktoś już wie ? Dajcie znać.

ocenił(a) film na 10
Jarobsky

niestety jeszcze nikt nie wie prawdopodobnie jak już mówiono że w listopadzie tego roku ale myślę że jeśli miałaby wyjść w listopadzie 2014 roku to w lipcu powinniśmy dostać już jakieś informacje jeśli chodzi o wersje rozszerzoną w tamtym roku o rozszerzonej jedynce mieliśmy informacje 31 lipca a kiedy wyjdzie rozszerzona dostaliśmy informacje w sierpniu czy we wrześniu tamtego roku jeśli chodzi o jedynke