można by se jakoś go wyobrazić ale może są gdzieś jakieś aktualne zdjęcia
Dość tajemnicza sprawa póki co, bo nie upubliczniono żadnych zdjęć z planu owego bohatera. Może trailer w lecie powie nam coś więcej ;)
Już dawno ktoś o tym zdjęciu pisał.
Sam się chwalisz, że jesteś tutaj stałym gościem, a nie dotarło do ciebie ta informacja.
Zamiast spamować niesprawdzonymi informacjami, najpierw poczytaj trochę.
Wiem że ty myślisz ze się liczysz ale to nie jest prawda, tak naprawdę twoje zdanie się tu nie liczy bo nie jesteś nawet modem.
Możesz powiedzieć, jaki to ma związek z powyższym postem? BTW. Przecinki nie gryzą.
To pokazuje jak potrafisz myśleć. Nie obrażaj innych cepie gdy oni ciebie nie obrażają. Kultura obowiązuje nawet takiego zarozumialca jak ty. Nie próbuj wywołać wojny której nie wygrasz. Może Kamil nie jest najbystrzejszym czy najlepszym z użytkowników tego forum. A ślepoto to straszna choroba, szczególnie straszna z niedorozwojem psychicznym i emocjonalnym.
Pisanie postów nie na temat jest idiotyzmem. Pokazuje twoją niską inteligencję. Twoje "doprze" tego dowodzi :)
Normalnie jesteś człowiek ironia. Twoje posty też są nie na temat więc proszę byś zamilkł. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu dzieciaczku, doprze?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Masz parę przecinków, skopiuj sobie jak następnym razem będziesz coś pisać.
Rozbawiłeś mnie tymi przecinkami, Ja przecinka mogę wstawić, ty lepszego rozumu jednak nie.
Jest to swojego rodzaju przenośnia, która ma uświadomić ci twoja "inteligiencje"
http://www.filmweb.pl/film/Beowulf+-+Droga+do+sprawiedliwo%C5%9Bci-2005-118693#p icture-27
Albo jesteś głupi, albo jesteś trollem. Stawiam na jedno i drugie.
Koleś pytał o zdjęcie Beorna. Ty mu wciskasz jakieś zdjęcie lub co gorsza jakiś fanowski artwork na którym rzekomo jest Beorn (tak by pomyślał autor tematu), nie pisząc o co ci chodzi. Pogratulować
Koleś ma forum, żeby zapytać. Liczy on także na odpowiedź normalnego użytkownika, a nie takiego pajaca jak ty.
Skończ ze spamowaniem i podawaniu innym bzdurnych informacji. Przemyśl swoje urojenia najpierw, a potem pisz posty.
No to jest ewidentnie Gerard Butler. Szkoda, ze kamilxxx09 znowu dał sie nabrac jak małe dziecko.
Ach nie ma co się kłócić, każdemu się może zdarzyć, taka pomyłka. Internet czasem kłamie :)
Temu "panu" nie przegadasz, on żyje w swoim świecie, w którym każdy się z nim zgadza.
Jak tak mam kiedy widzę nędzne trolle,a widziałem już wiele takich osobników. Ale z tego co widzę lekko wyszedłem z formy, nie kłóciłem nie na forum z nikim od długiego czasu.