Jestem wielką fanką piłki nożnej, więc 1 cześć stała się jednym z moich ulubionych filmów,może nie wszyscy się ze mna zgodzą ale w 1 czesci była pasja zaangażowanie a nie tylko bójki i mnóstwo rozlanej krwii i oczywiście bardzo przystojny Pete. 2 cześc mnie bardzo zawiodła niby tez sa wierni kibice, ale oni cały czas spędzaja na bójkach.Dziwny system więzienny i brak przystojnych aktorów(może jedynie Ned).Film jest za bardzo brutalny, dużo niecenzuralnych słów.Jedynym nawiązaniem do poprzedniego filmu jest mowa o śmierci Pete'a.Strasznie trudno jest mi ocenic ten film: z jednej strony chciałabym go pozytywnie ocenic za tematyke ale niestety nie spełnił moich oczekiwań, Hooligans-z pełnym przekonaniem 10, Hooligans 2-tylko 6(i nie wiem czy to nie za duzo )
Twoja ocena filmu to kpina tak jak i ten film... porównaj z moją oceną cześci I i tego tu gniota jakich mało...
Dobra może zbyt wysoko oceniłam film , ale lubie filmy o takiej tematyce.Nie ma wielu dobrych filmów na ten temat.Szkoda że nie potrafisz uszanować mojej opinii, każdy ma prawo do własnego zdania.Według ciebie ten film to gniot, dla innych jest Ok.Nie wszyscy lubia to samo.
no ale na jaki temat był to film? jeśli o tematyce więziennej to polecam film Felon.. a o tym filmie to lepiej zapomnieć heh
co do oceny to zawsze możesz zmienić, zupa mocno przesolona zawsze będzie przesolona... nieważne czy dla kogoś mniej czy więcej... masz oceny 2-3-4, które zapewne będa bardziej pasować... ;]
i nie używaj tego wyświechtanego powiedzonka "każdy ma prawo do własnego zdania"... bo... często warto je zrewidować... ;]
kazdy ocenia jak chce, nie wiem jaki z tym ktos moze miec problem
no ale jak chodzi o brutalnosc i wulgaryzmy to najmniejsza wada tego filmu, o ile wogole ktos uwaza ze to wada
najwiekszy minus tego filmu jest taki ze to stek bzdur bez zadnego polotu i ani jednego oryginalnego pomysly, slabo zagrany, salbo nakrecony i wogole az rece opadaja, nie chce mi sie nawet wymieniac minusow bo jest ich mnostwo, praktycznie tu sa same minusy
plusy? nie znalazlem ani jednego
i na koniec grali mecz w pilke zeby wyjsc na wolnosc
no $%&$%&$ czy oni naprawde mysla ze jakis widz moze byc naprawde tak skonczonym imbecylem zeby uwierzyl w cos takiego?
brak mi slow poprostu juz na to co zobaczylem
"kazdy ocenia jak chce, nie wiem jaki z tym ktos moze miec problem"
nie wiem czemu zakładasz od razu istnienie problemu? no a Ty jaki masz problem z tym, że wolałbym ocenianie troszkę bardziej uczciwe a nie "jak się chce" czyli byle jak?
jak każdy ma prawo wyrażać własne zdanie to ja mam też! właśnie je napisałem... kij ma 2 końce...
ogólnie po Twojemu hehhe:
każdy niech pisze co chce, nie wiem jaki może ktoś mieć z tym problem... ;]
to nie kończąca się dyskusja... teraz możesz napisać, że Ci nie odpowiada to, że Mi się nie podoba, że Tobie się nie podoba, że Mi sie nie spodobała jakość oceniania autorki posta i ocenianie przez belejakość... ;]