PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 361047
6,5 42 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Film oglądałam już 4 razy i za każdym razem trzęsie mną tak jak za pierwszym. Niesamowity film ;) Nie spotkałam się jeszcze z produkcją, która byłaby taka świetna. Kilka razy słyszałam, że podobno Hooligans nie umywa się do Football Factory, co było dla mnie o tyle dziwne, że nigdy nie widziałam jeszcze filmu lepszego niż ten. Tyle emocji, tacy aktorzy-film rewelacja, więc żeby móc porównać oba filmy obejrzałam sobie Football Factory i mogę stwierdzić, że nie umywa się on do Hooligans.

ocenił(a) film na 10
Sisi288

Zgadzam si! Obejrzałam football factory żeby mieć porownanie. I mam! Football factory to kaszana w porownaniu do hooligans.

użytkownik usunięty
Pam_1

Panowie, można mówi o jednym jedynym najlepszym filmie, tylko w przypadkun'jak się ich widziało - nieiwm - 5 w życiu?

Te filmzto dwie rożne ligi... ktore łączy tylko wspólny tamat.

Mamy brytyjską komedię i amerykański dramat obyczajowy. Oba filmy miały pokaza coś innego i wywoła inne emocje.

W FF ważny jest chumor, i ukazanie jaką głupotą jest to tłuczenie się - a także jaką radochą i jak wpływa na życie.

W Hooligansach, mamy natomiast Poczucie identyfikacji, sposób na życie - jak tak to można nazwac i taki amerykański kult walki o swoje.
No i mamy dramat, bo to niebezpieczny sport.