baardzo mi sie podobał ;]
mimo ze brutalny to nie jest żadnym kiczem...
tyle ze mial byc zasakujący a ja już w połowie fimu wiedziałam o co chodzilo...
znaczy nie moge napisac co bo wiem ze sa ludzie na tym forum ktorzy go nie oglądali ;];]
polecam !!
napewno obejrze jeszcze raz ze znajomymi ;]
8/10
mam jeszcze pytanie :
Czy w filmie było wyjaśnione co sie stało z tą dziewczyną z szafy..?
bo ona przeciew mogła widzieć sprawców a w filmie nie zauważyłam żeby wspominano choćby o tym że ich nie widziała...
???
>>SPOILER<<
Dokładnie... Film niedopracowany trochę. Jeżeli chodzi np o tą dziewczynę gdzieś się rozpłynął i został zamulony. Poza właśnie niektórymi niedociągnięciami (3 lata nie być u syna w pokoju? lol) to przyjemnie się go ogląda i przesłanie jakie niesie ten film... daje trochę do myślenia. Polecam obejrzeć ten film, ale nie porównywałbym nawet do "Siedem", bo po co?? "Siedem" to klasyk, a "The Horsemen" film który można lub warto obejrzeć. Pozrdro 6/10
...:::[SPOILER]:::...
A czy przypadkiem kilka kwestii później ktoś nie wspomniał, że dziewczyna jest nadal nieprzytomna, nie odzyskała świadomości?
....no w sumie może i masz rację. Skoro napisałeś tego posta to zapewne ją masz :) Natomiast przypomniał mi się jeszcze bardziej rażący błąd... dotyczy też tej dziewczyny. Kiedy to "los detektywos" przyjeżdża na miejsce zbrodni, otoczone przez funkcjonariuszy dodajmy, słyszy coś w szafie (czy powiedzmy schowku tudzież pakamery) i okazuje się, że to dziewczyna... LOL?? Jak tak pracują przy seryjnych, rytualnych nazwałbym, zbrodniach tego stopnia to... ah szkoda klawiszy ;]
Pewnie wcześniej ją pomylili z zajętym wieszakiem. Wychudzona była, to mogła się zamaskować. :D
Taa jak dla mnie też bardzo fajny ... Fakt że dało się przewidzieć pewne rzeczy ale teraz to już ciężko spotkać
coś nowego po tylu filmach , książkach i serialach o seryjnych morderstwach ! Jak ktoś w tym siedzi to tylko
kombinuje w który schemat tym razem poszli twórcy. Mimo to przyjemnie się ogląda bo co z tego że
domyślasz się co się zdarzy kiedy nie wiesz napewno
Początkowo trochę byłam rozczarowana bo byłam przygotowana na horror, ale po upływie chwili doszłam do wniosku, że to świetna sensacja. Niedopracowany, ale nadrabia grą aktorską i obsadą :)