6,1 19 tys. ocen
6,1 10 1 18691
4,3 6 krytyków
Horsemen - Jeźdźcy Apokalipsy
powrót do forum filmu Horsemen - Jeźdźcy Apokalipsy

;];]

ocenił(a) film na 8

baardzo mi sie podobał ;]
mimo ze brutalny to nie jest żadnym kiczem...
tyle ze mial byc zasakujący a ja już w połowie fimu wiedziałam o co chodzilo...
znaczy nie moge napisac co bo wiem ze sa ludzie na tym forum ktorzy go nie oglądali ;];]
polecam !!
napewno obejrze jeszcze raz ze znajomymi ;]
8/10

ocenił(a) film na 8
adastar93

mam jeszcze pytanie :

Czy w filmie było wyjaśnione co sie stało z tą dziewczyną z szafy..?
bo ona przeciew mogła widzieć sprawców a w filmie nie zauważyłam żeby wspominano choćby o tym że ich nie widziała...

???

ocenił(a) film na 6
adastar93

>>SPOILER<<

Dokładnie... Film niedopracowany trochę. Jeżeli chodzi np o tą dziewczynę gdzieś się rozpłynął i został zamulony. Poza właśnie niektórymi niedociągnięciami (3 lata nie być u syna w pokoju? lol) to przyjemnie się go ogląda i przesłanie jakie niesie ten film... daje trochę do myślenia. Polecam obejrzeć ten film, ale nie porównywałbym nawet do "Siedem", bo po co?? "Siedem" to klasyk, a "The Horsemen" film który można lub warto obejrzeć. Pozrdro 6/10

ocenił(a) film na 7
hanzu

...:::[SPOILER]:::...
A czy przypadkiem kilka kwestii później ktoś nie wspomniał, że dziewczyna jest nadal nieprzytomna, nie odzyskała świadomości?

ocenił(a) film na 6
Khaosth

....no w sumie może i masz rację. Skoro napisałeś tego posta to zapewne ją masz :) Natomiast przypomniał mi się jeszcze bardziej rażący błąd... dotyczy też tej dziewczyny. Kiedy to "los detektywos" przyjeżdża na miejsce zbrodni, otoczone przez funkcjonariuszy dodajmy, słyszy coś w szafie (czy powiedzmy schowku tudzież pakamery) i okazuje się, że to dziewczyna... LOL?? Jak tak pracują przy seryjnych, rytualnych nazwałbym, zbrodniach tego stopnia to... ah szkoda klawiszy ;]

ocenił(a) film na 7
hanzu

Pewnie wcześniej ją pomylili z zajętym wieszakiem. Wychudzona była, to mogła się zamaskować. :D

ocenił(a) film na 6
Khaosth

Hahaha xD Otworzył drzwi a tu... wysyp żywego trupa ;d <lol>

ocenił(a) film na 7
adastar93

Taa jak dla mnie też bardzo fajny ... Fakt że dało się przewidzieć pewne rzeczy ale teraz to już ciężko spotkać
coś nowego po tylu filmach , książkach i serialach o seryjnych morderstwach ! Jak ktoś w tym siedzi to tylko
kombinuje w który schemat tym razem poszli twórcy. Mimo to przyjemnie się ogląda bo co z tego że
domyślasz się co się zdarzy kiedy nie wiesz napewno

ocenił(a) film na 7
yyyy

Początkowo trochę byłam rozczarowana bo byłam przygotowana na horror, ale po upływie chwili doszłam do wniosku, że to świetna sensacja. Niedopracowany, ale nadrabia grą aktorską i obsadą :)

ocenił(a) film na 9
adastar93

mega świetny film jak dla mnie to 9 na 10 :d