Film zapowiadał się bardzo fajnie, wydziwione morderstwa, wieszanie na hakach, seksta religijna uważana się za Jeźdźców Apokalipsy... W połowie film jednak nie trzymał już tak w napięciu jak powinien. Dlatego dałabym 7.. Ale za ckliwą wręcz końcówkę przez którą trafił mnie wręcz szlag daję najwyżej 5! fajny pomysł, niby fajne kreacje aktorskie ale całokształt się zwie niewykorzystanym potencjałem. Cały film jako tako, ale ta końcówka! No proszę... "och tato. jak cię kocham!", "Och synku! jak cię kocham! Teraz będziemy chodzić po wesołych miasteczkach i zajadć różową watę cukrową" .. Miałam ochotę krzyczeć. Jeszcze powinni wstawić różową aranżację to już zupełnie było by "słitaśnie".. AAAA!!!!!!!!!!!
Zgadzam się w 100 %. Film zapowiadał się super. Początek jakiś taki ale potem coraz nudniej. Mało trzyma w napięciu.Czegoś mu brakuje.Miałam dać 5/10 ale po tej końcówce daję 4/10. Szkoda ...........
W tym wszystkim nie rozumiem jednej rzeczy - robisz film w stylu siedem?
To daj mu złe zakończenie jak siedem i będzie git majonez - na pewno nasze oceny byłyby wyższe, gdyby po prostu skończył jakąś krwawą jatką lub choćby soczystą przemocą. Niech to będzie chociaż głowa w pudełku, co tam :D
Niemniej utrzymuje moją ocenę, czyli 7/10. Po pierwsze dlatego, że do któregoś tam momentu to naprawdę równorzędny rywal Siedem (choć gorszy, ofkrs), po drugie film ma świetne zdjęcia i klimat/barwy, po trzecie muzyka jest niezgorsza.
W pełni się zgadzam. Początek bardzo mrocznie zachęcający, potem demoniczna chinka już lekko kiczowata, no i im dalej tym gorzej, a końcówka, z prawie happy endem to już załamka... jak by reżyser poszedł na odwyk a inspirację czerpał z listów od nastoletnich fanek, czy tak jakoś ;-) 5/10
Ano zrąbali strasznie, happy end po takiej serii zabójstw coś jak odwrócone Happy Tree Friends ;) Szkoda bo mogło być całkiem fajnie. Czasem czekanie na trzeci akt daje efekt odmienny od zakładanego :(
Tytuł powinien być The Horsemen - Emo Story ;)
dokładnie , na początku myślałam iż będzie to jeden z lepszych thrillerów jakie widziałam ... a tutaj takie rozczarowanie i denne zakończenie. dałam 5/10 ale takie naciągane ....
Nie wiem czy ktoś z twórców przemyślał ten film , bo wyszedł słabiusieńki , a sam pomysł na wątek główny był dobry. Smętnie strasznie, ojciec mało "kumaty", całość wydała mi się strasznie nieposkładana.. tylko 4/10