jak to był śmieszny film to chyba ja musiałem jakąś inną wersje oglądac,bo moja to jedno wielkie nieporozumienie.Tandetny film,nie bardzo było sie z czego śmiac.To chyba śmieszny film dla tych emigrantów pracujących w U.K......Oni to może rozumieją????
to zależy od teg jakie ty typy komedii preferujesz. jeżeli to amerykańskie gnioty w stylu american pie to rozumiem twoje zdanie.
ale jeżeli kiedykolwiek widziałeś monty pythona i spodobał ci się to nie wiem dlaczego określasz hot fuzz mianem nieśmiesznego.
To może masz jakieś specyficzne poczucie humoru, a może w góle go nie posiadasz, nie wiem. Praktycznie od początku do końca świetnie się na tym filmie bawiłem. Tandety nie zauważyłem. A co masz przeciwko polakom którzy wyjechali do Wielkiej Brytanii, żeby zarabiać ?
moze on nic ale ja mam tyle ze uwazam ich za niezaradnych
skoro polacy tak kochaja przeliczac funty na zlotowki to niech sobie przelicza ile przywoza do domu po odliczeniu kosztow, odcieciu sie od znajomych i rodziny, pracujac jak kukla w fabryce przy tasmociagu lub czyms rownie "kreatywnym"
ile przywieziesz po 2 miesiacach? okolo 4 moze 5kola
ale mi zajebisty biznesz gdzie bez problemu mozna zyjac u siebie, nie odcinajac sie od znajomych wyciagnac w 2 miechy tyle samo np jako telemarketer i to nie robiac nadgodzin w weekendy
najlepiej zwalic swoja niezaradnosc na kraj i uciec
a nawet jak przywiezie 6 kola to i tak nie wiem czy warte to jest poszerzenia swoich horyzontow o praktyke w zmywaniu czy pakowaniu owocow mieszkajac w obskurnym pokoju
poza tym warto wspomniec o tych co wyszli ledwo na plus albo i stracili bo okazalo sie ze zmywaki sa zajete przez mase innych polaczkow z podobnymi ambicjami
nie odnosze sie do ludzi zarabiajacych tam w normalnej pracy, zdobywajacych staz/praktyki dbajac nie tylko o kase ale i przyszlosc
jak chcesz prowadzić takie dyskusje to chyba pomyliłeś forum. tu się mówi o filmach.
w tym burdelu pisze sie o wszystkim a w zalozeniach tylko o filmach, rozejrzyj sie po postach
rewelacyjna dyskusja. wyszliśmy od niezrozumienia specyfiki angielskiego humoru, a skończyliśmy na tym dlaczego polskich emigrantach
najbardziej jednak bawi mnie to, że założyciel tego tematu nie zamierza ustosunkować się do naszych dyskusji. czyżby zrozumiał, że bładzi czy może po prostu zabrakło mu argumantów?!
Poprostu uważam ten film za totalną klape(to nie tylko moje zdanie),lubie angielskie filmy ale w tym nic ciekawego nie zauważyłem.POZDRAWIAM!!!
po pierwsze oprócz piszę się przez 'ó'
po drugie ciekawym jakie lubisz angielskie filmy
po trzecie gratuluję wyrafinowanego humoru
"po trzecie gratuluję wyrafinowanego humoru"
A gdy w Małej Brytanii transwestyta narzygał na księdza, potem do herbaty, a potem to wypił to to nie jest wyrafinowane :P?
Mi się dwie części American Pie nawet podobały (ale reszty nie mam zamiaru oglądać), co nie znaczy że lubię tylko takie filmy (Wysyp żywych trupów bardzo mi się podobał, a Hot Fuzz chętnie bym obejrzał).