Bzdura. Przereklamowany straszliwie. Nudny, mało śmieszny - głupi. Czwórka+ tylko za zdjęcia i efekty. Reszta mniej niż 1!
W/w ocena filmu w pełni pokrywa się z moimi wrażeniami po obejrzeniu tego,,arcydzieła".Zdecydowanie odradzam oglądanie!
Janie widziałam żadnej reklamy, obejrzałam przypadkiem, nie wiedziałam nawet dobrze co to za gatunek - zanim zaczęłam oglądać. W trakcie oglądania coraz bardziej mi się podobał. Ja polecam jak najbardziej!
NUDAAAAA! Masakrycznie beznadziejny. Lubie sie pośmiac ale w tym filmie nie było z czego... nie rozumiem ludzi którzy "krzusili sie od braku powietrza" :D na tym filmie. za pomysł i efekty 3.
To ciebie nudzi?! Ja pier... nie mogę! Spokojnie postaram się aby w wersji na DVD co dwie minuty dawali urwaną głowę a do płyty dołączyli tabletki pobudzające. Może wtedy dotrwasz do połowy.
Extra, nieprzereklamowany w zupełności, ani chwilę się nie nudziłem, śmieszny, i nie głupi. To jest mój odzew na Twój komentarz. Nie mam zamiaru Cię przekonywać do swojej opinii. Ale powiem tylko, że dużo jest osób które w podobny sposób wyrażają swoje wrażenia z filmu,i tak uparcie stoją przy swoim, że jakikolwiek kontrargument do nich nie trafia. I jeszcze te wzajemne obrażanie się -_-
nie prawda, film zabawny i wcale nie nudny, juz dawno nie usmialam sie tak w kinie
De gustibus non disputandum est.
Nie każdego bawi angielski humor, a jako że ten film w 100% na nim się opiera, to nic dziwnego że dla jednego będzie kiepski, dla drugiego zabawny.
Popieram! Trafny komentarz. Od siebie dodam tylko tyle, że z dwóch ostatnio oglądanych przeze mnie komedii, czyli "Hot Fuzz" i "Testosteron" (wiem że niezbyt trafne zestawienie, ale...)ta pierwsza drugiej niedorasta do... Wiem, wiem o gustach się nie gawędzi :)
"z dwóch ostatnio oglądanych przeze mnie komedii, czyli "Hot Fuzz" i "Testosteron" (wiem że niezbyt trafne zestawienie, ale...)ta pierwsza drugiej niedorasta do..."
=najśmieszniejszy kawał jaki w tym roku słyszałem