7,1 58 tys. ocen
7,1 10 1 57836
7,7 39 krytyków
Hot Fuzz - Ostre psy
powrót do forum filmu Hot Fuzz - Ostre psy

Chciałbym powiedzieć wszystkim, że możecie mnie pocałować gdzieś, ale szczerze mi was jest żal! Jak można tak fajny film oceniać tak nisko? Szczerze? To film mi się bardziej podobał niż Bad Boys i Bad Boys II razem wzięte.

Śmiech, akcja i w ogóle REWELACJA! Tak jak powiedział przedmówca jeżeli masz niski poziom inteligencji daj sobie spokój i nie oglądaj tego filmu!
Ocena 10!

Zielok_4

Haah...no i kolejny raz muszę się zgodzić z przedmówcą ^^. Ale trzeba tesh powiedzieć, że film ma nawet trochę nawiążania do Wysypu żywych trupów tj. np. Londyński komisarz to w Wyspie był ojciec Shauna. O Froscie to nawet nie wspomniam hehe :D. Ale nawet niektóre sceny mają nawiązanie do filmu o zombiakach tj. np. jak Pegg przeskakiwał dokładnie tak samo, przez te płotki, co w wysypie i nawet był taki sam dialog między Peggiem, a Frostem, tylko, ze tym razem Simon nie zabrał za soba płotu, tylko go sprawnie przeskoczył.

ocenił(a) film na 10
Zielok_4

Rewelacja film obejrzałem wczoraj na DVD. Daje mu 10/10 dla mnie to jeden z z bardziej oryginalnych filmów ostatnich lat gorąco polecam