Najlepsza komedia jaką w życiu widziałam. Film po prostu kultowy! Do tego niesamowite, po prostu idealne, ujęcia. Zdjęcia z tego filmu to majstersztyk!
>>> Jestem właśnie po seansie tej "komedii". Musze przyznać, że po przeczytaniu kilku opinii( między innymi Twojej) , byłem przygotowany na dawkę dobrego humoru, liczyłem że Hot Fuzz, najnormalniej w świecie pare razy mnie rozśmieszy, ale że do łez(!) nigdy bym się nie spodziewał. Dobra robota angoli. Koniec jednak komplementów, uważam bowiem nadal, że produkcja arcydzieł w postaci czarnego humory, przypada niepowtarzalnym Duńczykom. ... .. ..> END
Jak dla mnie zwykła komedia sensacyjna. Według mnie nie umywa się do 'Bad Boysów' do których próbuje nawiązywać. Za dużo wymieszanych gatunków, pogubili się w tym wszystkim ale od biedy można obejrzeć.
nie rozumiesh ehhh . przeciez on nawiazuje do 'bad boys'ow' bo to kino akcji (!:P) i do tego o policjantach. widzisz ile maja ze soba wspolnego ?
a ze miejscami (!) smieszny jak i w/w 'bed bojsi'to juz wogole argument nie do obalenia ( : !