7,1 58 tys. ocen
7,1 10 1 57836
7,7 39 krytyków
Hot Fuzz - Ostre psy
powrót do forum filmu Hot Fuzz - Ostre psy

Trudno mi chyba by było tak jednoznacznie zaraz po obejrzeniu podzielić się opinią na filmwebie... Teraz juz wszystko przetrawiłem i oto przemawiam :)
Film jest całkiem przyzwoity. Na początku widz jest przekonany ze widzi kolejny film z typowo brytyjskim humorem ! Zabawne dialogi i sceny naprawde wciągają, jednakże Ostre Psy stają się jakgdyby połączeniem innych komercyjnych filmów jak Osada, czy też Żony ze Stepford, a końcówka to już sieczka na miare Rambo i Nagiej Broni :) To wszystko troche obniżyło wrażenie całokształtu jak dla mnie. Mimo wszystko film wyceniam na 7/10 bo jest całkiem całkiem, lecz troche bez wyrazu!

ocenił(a) film na 5
Adash

Mnie też trudno powiedzieć. Niby sporo fajnych gagów, ale niestety nie wpłynęły one na ogólne wrażenie, które mam raczej negatywne. Straszny chaos i absurd, epatowanie krwią...Można było ten całkiem niezły pomysł na film zrealizować inaczej. Dodatkowy minus za muzyke
5/10

Adash

Minus za muzyke ?? a czy ja wiem to było coś gotyckiego w stylu Tool wg mnie ciekawe rozwiazanie z ta muzyka.

ocenił(a) film na 5
Adash

nie wsłuchiwałem sie za bardzo, ale gdzieś mi sie to gryzło z obrazem