Szczerze mówiąc spodziewałem się czegos lepszego - mianowicie komedi lub nawet normalnej sensacji ale się zawiodłem. Film ten to porażka od sceny jak facet trafił na wieś. Szkoda czasu - odradzam. No chyba że ktos uwielbia Monty Pythona. Ode mnie 3/10
Typowy zjeb**** komentarz kolejnego filmwebowego krytyka. Szkoda czasu na czytanie - odradzam. No chyba że ktoś uwielbia chłonąć wypociny niepoparte żadnymi konkretnymi argumentami.
Brawo. Mam gdzies uwagi pacjenta któy w swoich filmowych hitach ma wszystkie części "żywych trupów".
CO ty dziecko wiesz o filmach, fabule i inncyh rzeczach związancyh z filmem których nie rozumiesz.
Nie zgadzam się z żadnym z komentarzy powyżej. Film bardzo przeciętny. Nie wiem za co te wysokie noty, ja się w sumie zaśmiałem kilka razy, wiało nudą a końcówka bardziej przypominała obraz z filmów disney'a niż komedię. Co do Monty Pythona, jestem wielkim fanem Monty i angielskiego humoru z którym to niestety powyższy tytuł nie ma nic wspólnego. Próbowano zrobić coś naprawdę na siłę, nic z tego nie wyszło. Jeśli ktoś chce się pośmiać w angielskim stylu to lepiej popatrzeć na serial IT crowd. Ode mnie bardzo słaba 6 za dosłownie kilka niezłych fragmentów.