7,1 58 tys. ocen
7,1 10 1 57836
7,7 39 krytyków
Hot Fuzz - Ostre psy
powrót do forum filmu Hot Fuzz - Ostre psy

Kocham filmy akcji i oglądając ten film miałem lekki niedosyt, że zrobili z niego komedię... trochę żal ale daję 7/10 bo film nie dobry było by 9 gdyby nie te "żałosne" moim zdaniem scenki komediowe.

ocenił(a) film na 9
kundzio

"Kocham filmy akcji i oglądając ten film miałem lekki niedosyt, że zrobili z niego komedię..."

Nie wiem czy wiesz, ale ten film to pastisz amerykańskich filmów akcji.

ocenił(a) film na 7
grzegorz_02

Dlatego też mi się podobał ten film, gdyby nie naśladownictwo to bym na pewno 7 nie dał...

ocenił(a) film na 9
kundzio

Naśladownictwo ? Więc wg Ciebie, naśmiewanie się z amerykańskich filmów akcji, to naśladownictwo, a to ciekawe...

ocenił(a) film na 9
kundzio

Bo to była komedia człowieku ... :\ blablalbal

ocenił(a) film na 7
Badi_2

nie była tylko jest i nie komedia tylko komedia kryminalna czytać umiem ;)

ocenił(a) film na 10
kundzio

Nie wiem czy wiesz, ale jestes kompletnym idiotą.

ocenił(a) film na 9
guller

Rozwiń swoją wypowiedź, tak żebym wiedział o co Ci właściwie chodzi, bo to było chyba do mnie.

ocenił(a) film na 9
grzegorz_02

I znowu się pomyliłem, cholera, to już któryś raz z rzędu XD.

ocenił(a) film na 7
guller

taa.... założyciel tematu to po prostu kretyn. Dajcie spokój

ocenił(a) film na 8
kundzio

kundzio, wez ty pomysl, potem pisz..... a tak przy okazji 7 to malo?:/

ocenił(a) film na 4
brzydkie_k

Słabizna. Ani to komedia ani film akcji. Długi i nudny 4/10

clenoman

Dlugi i Nudny ??? no coz niektore osoby poprostu nie maja poczucia humoru...albo posiadaja tepe klozetowe amerykanskie poczucie humoru, wystarczy takim osoba puscic owiele bardzie wyrafinowany komediowy film a od razu system im sie zawiesza.....tepaki

ocenił(a) film na 9
xardos4

Co poradzisz? Nic nie poradzisz, widać takie osoby też muszą być na świecie ;-].

ocenił(a) film na 8
grzegorz_21

Tak, zgadzam się, świetny film. Nie przepadam za kryminałami, a ten akurat potrafi porządnie rozśmieszyć :) 9/10 :)

ocenił(a) film na 3
xardos4

Dlaczego uważasz że jak Tobie się coś podoba to ma się podobać innym??? To tak jak ja bym napisał że wszystkim którym się film podoba to tępaki - bezsensu Mnie się film nie podoba (zasnołem na nim) i takie jest moje zdanie i o tym pisze nie potrzebuje nikogo obrażać Tobie się podoba i o tym piszesz, na tym polega rola forum.

ocenił(a) film na 9
Mikel82

o szlag ale koleś gafe walnął. To jest dopiero ktoś po połknął fabułę, która miała być od początku prześmiewcza. Jej tu nie ma wątków komediowych. To pastisz. Forum i jego rola. Bynajmniej nie chwalenie się gustami, ale raczej rozmowa filmach. Bo fajny, nie fajny, nudny, ciekawy, to super określenia czyż nie ;>