Kocham filmy akcji i oglądając ten film miałem lekki niedosyt, że zrobili z niego komedię... trochę żal ale daję 7/10 bo film nie dobry było by 9 gdyby nie te "żałosne" moim zdaniem scenki komediowe.
"Kocham filmy akcji i oglądając ten film miałem lekki niedosyt, że zrobili z niego komedię..."
Nie wiem czy wiesz, ale ten film to pastisz amerykańskich filmów akcji.
Dlatego też mi się podobał ten film, gdyby nie naśladownictwo to bym na pewno 7 nie dał...
Naśladownictwo ? Więc wg Ciebie, naśmiewanie się z amerykańskich filmów akcji, to naśladownictwo, a to ciekawe...
Rozwiń swoją wypowiedź, tak żebym wiedział o co Ci właściwie chodzi, bo to było chyba do mnie.
Dlugi i Nudny ??? no coz niektore osoby poprostu nie maja poczucia humoru...albo posiadaja tepe klozetowe amerykanskie poczucie humoru, wystarczy takim osoba puscic owiele bardzie wyrafinowany komediowy film a od razu system im sie zawiesza.....tepaki
Co poradzisz? Nic nie poradzisz, widać takie osoby też muszą być na świecie ;-].
Tak, zgadzam się, świetny film. Nie przepadam za kryminałami, a ten akurat potrafi porządnie rozśmieszyć :) 9/10 :)
Dlaczego uważasz że jak Tobie się coś podoba to ma się podobać innym??? To tak jak ja bym napisał że wszystkim którym się film podoba to tępaki - bezsensu Mnie się film nie podoba (zasnołem na nim) i takie jest moje zdanie i o tym pisze nie potrzebuje nikogo obrażać Tobie się podoba i o tym piszesz, na tym polega rola forum.
o szlag ale koleś gafe walnął. To jest dopiero ktoś po połknął fabułę, która miała być od początku prześmiewcza. Jej tu nie ma wątków komediowych. To pastisz. Forum i jego rola. Bynajmniej nie chwalenie się gustami, ale raczej rozmowa filmach. Bo fajny, nie fajny, nudny, ciekawy, to super określenia czyż nie ;>