7,1 58 tys. ocen
7,1 10 1 57836
7,7 39 krytyków
Hot Fuzz - Ostre psy
powrót do forum filmu Hot Fuzz - Ostre psy

Jak zawsze mozna na was polegać chłopaki ,mówiecie: film taki sobie,a ja ziewałem,a dla mnie to dobre do piwa,a nic specjalnego,a to makabra,a to nic smiesznego....i z takich o to łez i płaczu ocena filmu NAGLE SAMA Z SIEBIE wyszła : 8,3 <----dla mnie to ta ocena jest fantastyczna na miare super produkcji więc nie wiem macie chyba rozdwojenia jaźni inny opis,inna ocena a jeszcze inne odczucia,szkoda ze nie ma sposobu wyeliminowania wypowiedzi 12-latków na tym forum,dzieci kochane wy poprostu pewnych filmów nie rozumiecie i w tej panice wystawiacie ocene jak leci...najlepiej ogladnijcie nie tego typu film tylko ciasteczkowego potwora na Cartoon Network i do łóżeczka.Bye ehhh...zassam i sam sprawdze co tu mamy...Ciao

ocenił(a) film na 3
lucyfer22

coz ocena jest zawyzona... wiekszosc pewno ocenialo go jeszcze przed ogladnieciem... ja go ogladalem to akcja dopiero sie rozkrecila dopiero po ok 50-60 minutach... przereklamowany...

ocenił(a) film na 10
mgolas

Mi tam się film bardzo podobał i uważam, że ocena jest w pełni zasłużona.
Bring the noise!;)
Pozdrawiam
Dante Keane

ocenił(a) film na 7
lucyfer22

Film jest świetny!!!!!

po prostu rewelacja!

TomekDziki

Film wybitny, jak najbardziej zasługujący na taką ocenę. Umiejętnie poprzeplatane gatunki filmowe (z dużym naciskiem na komedię sensacyjną), odwołania do klasyki, humor słowny jak i sytuacyjny, nowoczesny montaż.
A motyw z Aaronem Aaronsonem powala.
Imdb podaje, że małe role zagrali Cate Blanchett oraz Peter Jackson.

lucyfer22

Jestem po seansie i musze powiedzieć że film mnie znudził ,bardzo przereklamowany ..........humor i owszem jest ale rózni się on od naszego polskiego humoru na tyle że pewne ujęcia były wprost żenujace i nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać,ocena 100%-centowo przesadzona,scenariusz napisany w autobusie na kolanie,rozumiem angielski humor patrz Jaś Fasola ,który zawsze potrafi mnie rozbawić ale ten film wygląda jak by w scenerię "amerykańską" wplatać angielski humor i wyszło to nijakie,film dla samych angoli moze i zabawny ale moim rodakom odradzam,max 2/10

ocenił(a) film na 9
lucyfer22

Hmm, mówicie że ocena zawyżona, a na serwerze IMDB słynącego z dobrze dawanych ocen jakoś wyciąga 8.4, i w top 250 filmów jest obecnie na 102 miejscu (ciągle waha się między 60-110 :]).

Filmy którym dałeś 10 mają na IMDB:
Chaos i Transporter - User Rating: 6.3/10

Jak dla mnie Hot Fuzz jest filmem genialnym, chyba najlepszą komedią jaką oglądałem :]. A scenariusz napewno nie był pisany na kolanie...

Maplax

Oczywiście nie będe się kłucił z twoja wypowiedzią , to tak jak bym nakazał tobie i sobie żeby podobały nam się te same dziewczyny....bez sensu:).Jednak mam ten film także nagrany w kinie kamerą amatorską i wyobraż sobie że słychać śmiech ludzi i owi ludzie smieją się np. ze sceny kiedy jeden z policjantów nabija się na makietę jednego z budynków szczenką i tryska krew,jak to zobaczyłem to naprawde nie widziałem co w tym jest śmiesznego ,wyglada na to że jak bym puścił im w tym kinie The Descent (patrz.Zejście) gdzie biega baba cała wysmarowana krwią to śmiali by się cała noc Ż-E-N-A-D-A

ocenił(a) film na 8
lucyfer22

Film był może nieco makabryczny, do tego z głupim zakończeniem ale mimo wszystko bardzo mi się podobał. 8/10

ocenił(a) film na 10
lucyfer22

Film jest genialny tylko trzeba spełnić jeden warunek. Trzeba lubić angielski humor.

P.S. - motyw z łabędziem to mistrzostwo świata.

ocenił(a) film na 6
lucyfer22

bardzo dobry filmek, świetny humor angielski, trochę makabry i w sumie odczucia pozytywne...

znowu pokaz Filmwebu, tym razem Kinoteka :))

pozdrawiam