Jak zawsze mozna na was polegać chłopaki ,mówiecie: film taki sobie,a ja ziewałem,a dla mnie to dobre do piwa,a nic specjalnego,a to makabra,a to nic smiesznego....i z takich o to łez i płaczu ocena filmu NAGLE SAMA Z SIEBIE wyszła : 8,3 <----dla mnie to ta ocena jest fantastyczna na miare super produkcji więc nie wiem macie chyba rozdwojenia jaźni inny opis,inna ocena a jeszcze inne odczucia,szkoda ze nie ma sposobu wyeliminowania wypowiedzi 12-latków na tym forum,dzieci kochane wy poprostu pewnych filmów nie rozumiecie i w tej panice wystawiacie ocene jak leci...najlepiej ogladnijcie nie tego typu film tylko ciasteczkowego potwora na Cartoon Network i do łóżeczka.Bye ehhh...zassam i sam sprawdze co tu mamy...Ciao
coz ocena jest zawyzona... wiekszosc pewno ocenialo go jeszcze przed ogladnieciem... ja go ogladalem to akcja dopiero sie rozkrecila dopiero po ok 50-60 minutach... przereklamowany...
Mi tam się film bardzo podobał i uważam, że ocena jest w pełni zasłużona.
Bring the noise!;)
Pozdrawiam
Dante Keane
Film wybitny, jak najbardziej zasługujący na taką ocenę. Umiejętnie poprzeplatane gatunki filmowe (z dużym naciskiem na komedię sensacyjną), odwołania do klasyki, humor słowny jak i sytuacyjny, nowoczesny montaż.
A motyw z Aaronem Aaronsonem powala.
Imdb podaje, że małe role zagrali Cate Blanchett oraz Peter Jackson.
Jestem po seansie i musze powiedzieć że film mnie znudził ,bardzo przereklamowany ..........humor i owszem jest ale rózni się on od naszego polskiego humoru na tyle że pewne ujęcia były wprost żenujace i nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać,ocena 100%-centowo przesadzona,scenariusz napisany w autobusie na kolanie,rozumiem angielski humor patrz Jaś Fasola ,który zawsze potrafi mnie rozbawić ale ten film wygląda jak by w scenerię "amerykańską" wplatać angielski humor i wyszło to nijakie,film dla samych angoli moze i zabawny ale moim rodakom odradzam,max 2/10
Hmm, mówicie że ocena zawyżona, a na serwerze IMDB słynącego z dobrze dawanych ocen jakoś wyciąga 8.4, i w top 250 filmów jest obecnie na 102 miejscu (ciągle waha się między 60-110 :]).
Filmy którym dałeś 10 mają na IMDB:
Chaos i Transporter - User Rating: 6.3/10
Jak dla mnie Hot Fuzz jest filmem genialnym, chyba najlepszą komedią jaką oglądałem :]. A scenariusz napewno nie był pisany na kolanie...
Oczywiście nie będe się kłucił z twoja wypowiedzią , to tak jak bym nakazał tobie i sobie żeby podobały nam się te same dziewczyny....bez sensu:).Jednak mam ten film także nagrany w kinie kamerą amatorską i wyobraż sobie że słychać śmiech ludzi i owi ludzie smieją się np. ze sceny kiedy jeden z policjantów nabija się na makietę jednego z budynków szczenką i tryska krew,jak to zobaczyłem to naprawde nie widziałem co w tym jest śmiesznego ,wyglada na to że jak bym puścił im w tym kinie The Descent (patrz.Zejście) gdzie biega baba cała wysmarowana krwią to śmiali by się cała noc Ż-E-N-A-D-A
Film był może nieco makabryczny, do tego z głupim zakończeniem ale mimo wszystko bardzo mi się podobał. 8/10
Film jest genialny tylko trzeba spełnić jeden warunek. Trzeba lubić angielski humor.
P.S. - motyw z łabędziem to mistrzostwo świata.