właśnie wróciłem z kina z pokazu przepremierowego.......jak dla mnie film bomba, do połowy faktycznie lekki humor plus kryminał,ale końcówka bezbłędna...dobra akcja...dobre aktorstwo.....jak do amnie film dobra 8
Polecam !
Hej, też wlaśnie jestem po seansie. Zgadzam się w pełni z twoją opinią na temet tej prześmiesznej komedii. Parodia kina akcji wyszła rewelacyjnie. Komu film sie nie podoba po prostu nie kuma tego swoistego angielskiego humoru. Co prawda momentami sceny są przydlugie, ale nie powoduje to ziewania. Warto zobaczyć. Zawsze jakaś odmiana po tym "hollywoodzkim" marnym dowcipie.
to milo, tez jestem po przedpremierowym seansie. Calkiem przyjemnie sie oglada, a ze jestem fanem brytyjskiego poczucia humoru to wiele razy rozesmialem sie glosno (poki co sceny z labedziem rzadza!). dobrze zostalo zaznaczone, jest to parodia kina akcji i nie sadze zeby byla koniecznosc innej interpretacji, inaczej film bedzie oceniony bardzo slabo. polecam jako lekkie kino z solidna dawka charakterystycznego humoru. jednym moze sie spodobac innym nie. oczywista kwestia gustu. szedlem do kina poniewaz wygralem bilet, wracajac bylem przekonany ze czasu nie stracilem, ale konkretnie sie usmialem. lekkie kino z przymruzeniem oka, idealny do piwa.