Hotel siedmiu bram

...E tu vivrai nel terrore! L'aldilà
1981
6,2 3,0 tys. ocen
6,2 10 1 2966
7,1 11 krytyków
Hotel siedmiu bram
powrót do forum filmu Hotel siedmiu bram

Bij, zabij!

ocenił(a) film na 6

Oglądając film zacząłem się zastanawiać jakim cudem gostek strzela ze swojej pukawki bez przerwy nie załadowując magazynka ani razu. W pewnym momencie pakuje 2 kule w zombiaka (swoją drogą to mocno irytujące, że gościu zamiast od razu ładować ołów w głowę, zaczyna od ostrzeliwania tułowia!. Tak jest za każdym razem.) i przy próbie 3 strzału zabrakło amunicji. Ale nic to chowa się do jakiegoś pomieszczenia (gdzie o mały włos nie zabija go jego kumpel lekarz). W tym czasie nie ma pokazane, że broń jest załadowywana. Gdy dostają się tam zombiaki gostek strzela ze swojej pukawki jakby nigdy nic!!!

ocenił(a) film na 1
endrus231

Podzielam zdanie każdy głupi by się połapał że trzeba walić w łep ale to chyba chodziło o to żeby jak najwięcej było krwi. Film nie dość że nudny to jeszcze strasznie beznadziejny, krew sika ( i to w taki sposób że normalnie powala szczególnie jak ten pies przegryzł jej gardło, to wyglądało jak by ktoś rurę odkręcił od pompy wodnej w jednej chwili cała zawartość się wylała) Różne widziałam filmy złe i dobre ale tan to jest najgorszy jaki widziałam.