Mnie film bardzo pozytywnie zaskoczył . Nie mam mu nic do zarzucenia , być może dlatego
że nie czytałam książki . Wtedy pewnie cała opinia o tym filmie diametralnie by się
zmieniła...Chętnie jeszcze raz go dziś obejrzę . :)
to polecam wam ksiazke duzo lepsza niz film bo jest calkiem inna i inne zakonczenie, i przede wszystkim nie ma tam tego, ze Mercedes jest z edmundem
Również wolę , gdy Mercedes nie jest z Dantesem . I chciałabym kupić albo wypożyczyć książkę . Jest ona w tomach , czy normalna jedna książka?
Ja czytalam jedna ksiazke ale to byla ksiazka A4 i miala z 200 stron chyba ale czyta sie jednym tchem
Zawsze można ściągnąć ebooka, który jest bodajże w formie jednej książki :) Niestety nie pamiętam z jakiej strony pobierałem.
Ja posiadam wydanie kieszonkowe w 2 tomach, pierwszy ponad 900 stron a drugi ponad 700, ale jest to wydanie francuskie. Jak wydawano w Polsce nie mam pojęcia.
Mnie film również się podobał. Pierwszy raz widziałam go gdy miałam chyba 8 lat i od razu mi się spodobał. Co do książki to niestety również nie miałam okazji przeczytać, ale myślę że w następnych miesiącach uda mi się to nadrobić. Z tego co wiem występuje ona w 3 grubszych tomach.