PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32229}

Hrabia Monte Christo

The Count of Monte Cristo
2002
7,5 55 tys. ocen
7,5 10 1 55090
5,6 17 krytyków
Hrabia Monte Christo
powrót do forum filmu Hrabia Monte Christo

Mnie film bardzo pozytywnie zaskoczył . Nie mam mu nic do zarzucenia , być może dlatego
że nie czytałam książki . Wtedy pewnie cała opinia o tym filmie diametralnie by się
zmieniła...Chętnie jeszcze raz go dziś obejrzę . :)

ocenił(a) film na 10
pestkax3

Też nie czytałam książki, ale film super :)

ocenił(a) film na 8
zoriia

to polecam wam ksiazke duzo lepsza niz film bo jest calkiem inna i inne zakonczenie, i przede wszystkim nie ma tam tego, ze Mercedes jest z edmundem

Dzastina221

Również wolę , gdy Mercedes nie jest z Dantesem . I chciałabym kupić albo wypożyczyć książkę . Jest ona w tomach , czy normalna jedna książka?

ocenił(a) film na 8
pestkax3

Ja czytalam jedna ksiazke ale to byla ksiazka A4 i miala z 200 stron chyba ale czyta sie jednym tchem

Dzastina221

wypożyczyłam już książkę z biblioteki , I tom . Także zabieram się za czytanie . : ))

ocenił(a) film na 10
pestkax3

Zawsze można ściągnąć ebooka, który jest bodajże w formie jednej książki :) Niestety nie pamiętam z jakiej strony pobierałem.

ocenił(a) film na 4
pestkax3

Ja posiadam wydanie kieszonkowe w 2 tomach, pierwszy ponad 900 stron a drugi ponad 700, ale jest to wydanie francuskie. Jak wydawano w Polsce nie mam pojęcia.

pestkax3

Mnie film również się podobał. Pierwszy raz widziałam go gdy miałam chyba 8 lat i od razu mi się spodobał. Co do książki to niestety również nie miałam okazji przeczytać, ale myślę że w następnych miesiącach uda mi się to nadrobić. Z tego co wiem występuje ona w 3 grubszych tomach.

ocenił(a) film na 9
pestkax3

film genialny :)

pestkax3

Książka jest wspaniała, czytałam dawno, ale pamiętam, że zarywałam noce...

użytkownik usunięty
pestkax3

zgadzam się, dla mnie rewelacja