Czy wie ktoś jaka jest rola Davida w tym filmie? Pojawia się on często czy tylko na chwilę?
Przewija się przez cały film jako członek "gangu batonów", czy jak to tam nazwać, pełni rolę kogoś w rodzaju mistrza kamuflażu, prawie w każdej scenie, w której się pojawia parodiuje inną postać, poprzez kostium i markowanie gestów.
Wczoraj obejrzałem film i wszedłem na forum, wcześniej się nie dało xD A że nikt wcześniej nie odpowiedział, to pomyślałem, że jeszcze niewyjaśnione.
Film jest specyficzny, na pewno nie każdemu przypadnie do gustu, mi się podobał ze względu na luźną atmosferę, nieinwazyjny humor i dobrą grę aktorską. Lubię filmy z Bruce'em Willis'em w których nie pełni on roli nabuzowanego testosteronem faceta strzelającego do wszystkich w okół, tutaj występuje on jako zabawny, inteligentny włamywacz i wychodzi mu to na dobre.
Podsumowując; nie jest to arcydzieło sztuki filmowej, i zdecydowanie nie do wielokrotnego oglądania, ale na spokojny, sobotni wieczór w sam raz.
Dzięki za opinię. Jak będę chciała się "odmóżdżyć" i pooglądać coś na luzie to pewnie sięgnę po ten tytuł :)