Nie da się ukryć że ten film to ogromny sukces, który został doceniony przez Hollywood.
Gratulację, sam jeszcze filmu nie oglądałem. Zobaczę ocenie, czy słusznie dostał tyle
Oskarów.
P.s. Szkoda Agnieszki ;)
Szkoda, szkoda. Sam nie widziałem Hugo i pewnie jutro obejrzę ciekawe co tam znajdę :)
Właśnie o to chodzi, bo sama "laurka" mnie nie przekonuję (mówię tu o zapowiedziach filmu,plakatach czy obsadzie), jedynie nazwisko Scorsese mnie przekonuję że w ciemno jest to niezły film, ale zobaczymy skończę galę prześpię się i obejrzę co kryje w sobie "Hugo" ;)
Ja niestety się nie zgadzam z tymi statuetkami - po prostu śmiech na sali, akademia znowu zrobiła z siebie pośmiewisko... nie mówię, że żaden oskar temu filmowi się nie należy, ale naprawdę - za efekty?? Zgadzam się tylko z wygraną za scenografię i zdjęcia.
Przecież to TF3 miał najlepsze efekty specjalne, to jest po prostu śmieszne ;oo
Zawiodłem się, bo byłem nastawiony na to, że TF3 dostanie choć tego OSKARA za EFEKTY ;/
osobiście nie oglądałem ani TF3, ani Hugo, ale już po samych spoilerach mogę powiedzieć że TF3 ma lepsze efekty, ale niestety myślę że akademia kierowała się tu czymś innym - hm...czym? To trudno powiedzieć...
Bardzo mocno zaskoczył mnie Oscar dla Rango i tu muszę przyznać że obstawiałem walkę między Kto w butach albo KungFu Panda 2, ale cóż...nie zbadane są wyroki akademii - oglądamy dalej ;)