7,5 41 tys. ocen
7,5 10 1 41199
7,4 23 krytyków
Hydrozagadka
powrót do forum filmu Hydrozagadka

Czemu nie w kolorze ?

użytkownik usunięty

Kurde zawsze chciałem zobaczyć ten film , ale jest czarno-biały i nie dam rady. Nie wie ktoś czy jest
jakiś program żeby przerobić film czarno-biały na kolorowy ?

ocenił(a) film na 3

Ty tak na serio, czy tylko zgrywasz głupa?

użytkownik usunięty
bansuj_

Zawsze piszę na serio. Nie dam rady obejrzeć czarno-białego filmu dlatego pytam czy jest jakiś program żeby można było taki film przerobić na kolorowy .

ocenił(a) film na 3

Nie wierzę, że piszesz serio. Brzmi jak żart...

ocenił(a) film na 9

jak ty nie jesteś w stanie obejrzeć filmu bo jest czarno-biały, to, po pierwsze - jesteś gimbusem, po drugie, co zresztą wynika również z pierwszego, nie dałbyś go rady obejrzeć nawet w kolorze, a po trzecie, nawet gdybyś dał radę go obejrzeć, to ten film nie może i na pewno ci się nie spodoba, dlatego, że jesteś gimbusem. moja rada: nie pozostaje ci nic innego jak czekać na premierę transformersów 4. pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 3
bogdanjacek

Bez przesady. Gimbusem nie jestem, mało tego, ominął mnie nawet zaszczyt zostania nim kiedykolwiek, a film mi nie podszedł absolutnie. Spowodował u mnie tylko uczucie zażenowania, więc nie generalizuj. Ale faktycznie stwierdzenie "nie dam rady obejrzeć czarno-białego" i "program do przerobienia na kolorowy" brzmi zabawnie.

ocenił(a) film na 7
bogdanjacek

A co to ma do rzeczy ja jestem gimbusem i oglądam prawie że wyłącznie czarnobiałe filmy z lat 50

bogdanjacek

Słuszna diagnoza

O kur.wa, nie wierzę... "Nie dam rady obejrzeć, bo jest czarno-biały". To jakiś odwrotny syndrom kota/psa? Nie widzisz kolorów, dopóki jest nie więcej niż dwa? Ale mam z Ciebie bekę! Więc, no cóż... chyba faktycznie transformersy pozostają.

ocenił(a) film na 10
goodstuff

daj mu jeszcze szansę na Avengersy nie bądź taki ;P

ocenił(a) film na 10

kolorowy As to profanacja co ty wypisujesz !

ten film jest na filefoxie dostepny. wprawdzie czarno-biały ale jakość w porządku. www.filefox.pl :)