PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=209604}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 13846
7,0 21 krytyków
I'm Not There. Gdzie indziej jestem
powrót do forum filmu I'm Not There. Gdzie indziej jestem

Jak wyżej. Czy doczekamy się premiery w naszym kraju? A jeśli tak - to kiedy?

Lindorie

28 listopada będzie projekcja tego filmu na festiwalu Camerimage.
Dokładnie 28 listopada tj. środa o godzinie 19:45 w Silver Screen w Łodzi.

Blaszany_Pinokio

pierwsza projekcja miala miejsce w Teatrze Wielkim wczoraj (tj. 25-ego) natomiast bedzie rowniez wyswietlany w Silver'ze jak juz pisal moj poprzednik, w środe o 22 ;) gdybym wtedy nie pracowal to poszedlbym na niego drugi raz... swietny film! polecam.
a premiera w polskich kinach bedzie w lutym z tego co slyszalem

Lindorie

"Za serwisem stopklatka.pl: polska premiera filmu I?m Not There odbędzie się 22 lutego 2008. Dystrybutorem będzie ITI Cinema."

Nie mam pojęcia czy info aktualne, film widziałem na Camerimage, wiem że jest genialny ale język - te amerykańskie akcenty!!(nie było tłumaczenia) - w większości dla mnie niezrozumiały. Z tego co widziałem i załapałem :P CATE BLANCHETT z pewnością na statuetkę zasługuje, a i zdjęcia baaardzo fajne.

Lindorie

w gazetce Silver Screen piszą że wyjdzie w lutym... :)

tashoo

jednak nie w lutym, przesunięto premierę

Kuba_N_

Oczywiście musimy być kilka miesięcy do tyłu, myślałam, że Polska powoli wychodzi na prostą. :/
Skoro nie w lutym, to kiedy...?

ocenił(a) film na 9
Lindorie

no i pewnie jeszcze będzie 10 kopii na cały kraj z czego 5 tafi do Warszawy... suuper

Lindorie

O tym filmie jest za dużo szumu w mediach, żeby został zignorowany przez dystrybutora (ktokolwiek to będzie). Gdyby jednak do takiej sytuacji doszło, to znaczy, że z polskimi kinami już gorzej być nie może...

użytkownik usunięty
Orillo_Productions

masz racje, a jak jeszcze się posypią Oscary to już w ogóle...

ocenił(a) film na 7
Lindorie

To ja juz nic nie czaje bedzie w kinach czy nie??

ocenił(a) film na 8
Requiem

Mam nadzieje, ze bedzie, bo chce isc na to do kina i jakos sie doczekac nie moge :(

Lucy_in_the_Sky

chyba sobie jeszcze poczekamy ... :/ liczyłam ze jednak 22 lutego coś będzie wiadomo...a tu du**.

Joanna_23

to jest jakaś paranoja ;/
wchodzę tu po czterech MIESIĄCACH i nie ma daty..

luza

Mówili w marcu, że muszą przesunąć z jakiegoś bliżej niewyjaśnionego powodu (ale ponoć nie z ich -dystrybutorów -winy). A tutaj połowa maja i wciąż ani widu ani słychu. :| Chcę to wreszcie obejrzeć! Raz -bo się zapowiada film niebanalny, dwa -bo Blanchet w roli faceta (i nominowana do Oscara), trzy -bo to przedostatnia ukończona rola Ledgera. No a dystrybutor ma mnie gdzieś. :| Jeśli wkrótce nie ustalą daty premiery, będę musiał obejrzeć w inny sposób. :|

ocenił(a) film na 9
Lindorie

Śmiech na sali i kpiny z widza... Brawo Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jest! Tak trzymać! Żyjemy w pojebanym kraju...

Co takiego musi się stać, żeby tak miesiąc (góra!) po premierze światowej film trafił do Polski???

Lindorie

Nie dziwię się, że ludzie zassysają filmy z sieci skoro nie mogą ich obejrzec w kinie. Film "dostępny" jako DVD od paru miesięcy...