6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46727
6,2 17 krytyków
I Love You Phillip Morris
powrót do forum filmu I Love You Phillip Morris

Szkoda że Jim Carrey tak nisko upadł przyjmując rolę w tym filmie :(

ocenił(a) film na 7
Zelgadiss

Bardzo fajny film, nie rozumiem dlaczego naskakujesz na Careya. Bo geja zagrał? Co tak po tych homoseksualistach ciśniesz?Może rzeczywistość zaklinasz i boisz się w lustro spojrzeć i zobaczyć, że sam jesteś jednym z nich?

robert418

Idąc taką "logiką" można dojść do tego, że każdy kto wypowiada się negatywnie o pedofilach jest ukrytym pedofilem.

robert418

Aha, czyli mam wbrew siebie mówić że film o gejach mi się podobał żebym nie wyszedł na geja? Czy ty w ogóle myślisz co mówisz :D

ocenił(a) film na 7
Nashael

Nie oczywiście, że nie. Tylko, że istnieje takie powiedzenie bardzo prawdziwe zresztą "modli się pod figurą a diabła ma za skórą". Ja nie jestem fanem homoseksualizmu, ale ten film jest naprawdę niezły. Postawienie mu oceny 1 "bo o pedziach" wygląda na leczenie jakichś kompleksów.

Zelgadiss

Chyba znacznie niżej upadł przyjmując rolę w Ace Ventura...I love you Phillip Morris to całkiem dobry film i Carey gra w miarę normalnie, bez tej swojej irytującej maniery.

ocenił(a) film na 7
Zelgadiss

Ja uważam, że to nie upadek, a pokazanie kunsztu, tego jak dobrym jest aktorem, że potrafi zagrać tak kontrowersyjną rolę bez obciachu i z dystansem, Ewan - to samo ;)

panibozia

Upadł nisko bo o wiele lepiej zagrał w number 23

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem