I uderzył grom

A Sound of Thunder
2005
4,7 4,0 tys. ocen
4,7 10 1 4017
I uderzył grom
powrót do forum filmu I uderzył grom

Cóż to za bubel! Popłuczyny na temat czasoprzestrzennych komplikacji, które nie mają nawet za grosz sensu. A najgorsze, że film firmują lubiane przeze mnie nazwiska. Catherine McCormack to aktorka, dla której w ogóle chciało mi się to oglądać. Niestety na ekranie prawie jej nie ma, a kiedy jest, to równie dobrze mogłoby jej nie być. Kingsley jest świetny... ale w "Sexy Beast", zdecydowanie zaś nie ma nic do pokazania w "I uderzył grom". Burns może i ma niezłe ciało, ale za grosz talentu, co też radośnie dawał znać w każdej scenie ze swoim udziałem. Do tego trzeba dodać trzeciorzędne efekty specjalne, których powstydziłaby się i "Xena". Jednak klasą samą dla siebie w tworzeniu gniotów jest grupa scenarzystów. Mam nadzieję, że na dłużej nie znajdą pracy w filmie.
Wszystko to składa się na dzieło nudne, głupie i absolutnie niemożliwe do strawienia.

ocenił(a) film na 7
torne

mnie się film nawet podobał , chociaż ogromna wada są samochody wygenerowane komputerowo...hehehe....jak je pierwszy raz zobaczyłem to smiac mi sie chciało .

ocenił(a) film na 4
torne

zgadzam się, za grosz logiki, której od filmów z podróżami w czasie się oczekuje.... totalna porażka... odradzam innym!