PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=504562}

I zapadła ciemność

And Soon the Darkness
2010
5,2 11 tys. ocen
5,2 10 1 11170
4,8 5 krytyków
I zapadła ciemność
powrót do forum filmu I zapadła ciemność

Dziewczyny na rowerach

użytkownik usunięty

Film jest o dziewczynach, ślicznych swoją drogą, które beztrosko podróźują na rowerach w zakazanych okolicach Argentyny bodajże. No i władowały się w kłopoty. Tyle można powiedzieć. Dałem 4/10 zawyżając za piękną Adettę i Amber o +2 aż. Polecam tylko fanom dwóch pań.

Ps. Jednak Amber , ma w sobie to "coś" :). Mimo że brunetkę koleżankę też uwielbiam.

Ja wole Odette, ale Amber tez lubie ;) Tylko dla nich warto bylo obejrzec ten film.

użytkownik usunięty
CyboRKg

myślę, że płeć przeciwna tego nie zrozumie :P:P

Wy chyba nigdy ładnych dziewczyn nie widzieliście na oczy.

użytkownik usunięty
Szarzyzna

Syndrom Edypa ktoś tu pewnie ma.

ocenił(a) film na 5

Zgadzam się że uroku temu filmowi dodają obie główne bohaterki. A swoją drogą oglądając tę produkcję miałem nieodparte skojarzenia z filmami "Hostel" i poniekąd "Gothika" (choć oba filmy lepsze)...

użytkownik usunięty
Mancini77

http://www.filmweb.pl/film/Piekielna+zemsta-2011-539302 myślę, że gdyby nie Amber tego filmu też bym nie wytrzymał do końca, kontynuując. :)

ocenił(a) film na 5

Można się zgodzić bo chociaż Nicolas Cage to dla mnie dobry aktor, to "Piekielna zemsta" słaba... A piękna i często młoda aktorka raczej filmowi uroku doda.

użytkownik usunięty
Mancini77

Cage to jeden z moich ulubionych aktorów, a tym filmem i Ghost riderem 2 pogrążą się pod muł.... niestety.

Ee tam filmy do obejrzenia z przyjaciółmi i napicia się przy tym piwa też są potrzebne. Tu mamy luźny klimat, efekty specjalne rodem z lat 70 piękną Amber trupy i wybuchy. Na pewno filmu nie można odbierać na poważnie ale w swojej niszy jest bardzo dobry. Scena strzelaniny w motelu Kiedy Cage uprawiając sex paląc cygaro i trzymając whisky rozwala dziesięciu gości miażdży.

ocenił(a) film na 9
Mancini77

Hostel jak dla mnie bardziej krwawy ale nie lepszy

ocenił(a) film na 5
katja_18

Każdy ma swój własny gust...